reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze Ciążowe brzuszki-oraz waga....

ja mam kochana a na dodatek bóle podbrzusza takie ciągnące + skurcze................
Właśnieje mam i aż mi stoją świeczki w oczach z bólu!
Jakby mnie ktoś pod jedna piersią polał wrzątkiem!!!!!!!! ałaaaaaaaaa:-( nic tylko po ścianach chodzić- masz może n to jakiś dobry sposób?? Bo ja mam wrażenie ze sie mi dzidzia jedna nie meisci- ta właśnie co jest głębiej i sie rozpycha......

reklama
kochana na to chyba sposobu nie ma bo ja juz wszyskiego próbowałam:tak::tak: łacznie ze zmianami pozycji to czasami nawet gorzej było:wściekła/y::wściekła/y: u ciebie to jeszcze gorzej bo masz 2 w srodku to niezła przepychanka o miejsce musi byc ehheeh:tak::tak: pociesz sie tylko za moze jeszcze 1 miesiąc tak sie pomeczysz ja mam 3:-p:-p

kochana na to chyba sposobu nie ma bo ja juz wszyskiego próbowałam:tak::tak: łacznie ze zmianami pozycji to czasami nawet gorzej było:wściekła/y::wściekła/y: u ciebie to jeszcze gorzej bo masz 2 w srodku to niezła przepychanka o miejsce musi byc ehheeh:tak::tak: pociesz sie tylko za moze jeszcze 1 miesiąc tak sie pomeczysz ja mam 3:-p:-p
czy ja wiem czy tak fajnie- ja to bym chciala jak najdluzej pochodzić...albo sie pokulać:)

Dziewczyny ale mnie bolą zebra- ostatnio takie fale sa nie do wytrzymania!!!!!!!! Macie coś takiego????

Milutku kochana ja tez tak mam plus do tego dochodzą straszne bóle kości, biodra, miednica, uda, ręcę, kostki u stóp, coś jak reumatyzm.... a już nie wspomne jak mnie kość łonowa boli ;(;( drugą noc cierpiałam, nie moge się nawet podnieść z łożka, jak starsza Pani, bez pomocy nie wstane , az się płakać chce ;( nie wiem czy tez Wam kości dokuczyły??:shocked2::dry:

Mila ten gorący ból po prawą piersią przy żebrach to ucisk na wątrobę , ktory mnie normalnie wykańcza i chwilami wyklucza z życia

reklama
W zwiazku z wczorajsza wizyta czas na fotke co miesieczna brzucha;-)
Pierwsza sprzed miesiaca a dwie nastepne z wczoraj ;-)
201011101219.jpg201012061326.jpg201012061329.jpg

Na tej fotce ostatniej moj brzuch wyglada jakbym w nim miała ogromne jajo:-D

Ostatnia edycja:
Do góry