reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze Ciążowe brzuszki-oraz waga....

reklama
witam wszystkie panie widze ze nie tylko ja zwatpilam ze malina ma jedna dzidzie w srodku:) co wcale nie zmienia faktu ze brzuszek slllliiicczzznyyyy i przynajmniej ci judzie miejsca juz pewnie ustepuja nie to co mi...:wściekła/y:

Zapomnij ;) W przychodni na pobraniu krwi jak usiadłam, bo babka weszła do gabinetu, to reszta mnie zmierzyła, że stoją baby (koło 5060tki) a ja śmiałam sobie usiąść, ale nie rusza mnie to.. Ich szczęście, że nikt nie otworzył paszczy, bo bym wtedy dała upust frustracji (stałam 10min w zatłoczonej, dusznej poczekalni)!!
A w Biedronce ostatnio akcja: przychodzi druga kasjerka, a my mieliśmy 3 rzeczy, za nami baba z pełnym wózkiem i co? I oczywiście wypruła jak tylko usłyszała "prosze do kasy" i perfidnie odróciła się do mnie dupą, bo teraz staliśmy za nią.. Ech szkoda słów i nerwów :p Przez calutką ciążę tylko raz ktoś mnie przepuścił w kolejce, RAZ!

P.s. Żartowałam z tym obrażaniem się o bliźniaki ;) Cieszę się, że Jaśko ma dużo miejsca do brykania, chociaż dzisiaj jest wyjątkowo leniwy :/

Pinka u mnie też dyszka, ale start trochę gorszy: 163cm i 56,5kg ;)

malinaa nio w sumie mozna sie tego spodziewac...ja tez jak do pl lecielismy to jak autobusem z parkingu na lotnisko jechalismy full na maxa walizki moj malz wszystko sam bidulek targal ...ja mialam plaszcz ciazowy na sobie wiec nie szlo nic nie zauwazyc a myslisz ze ktos mi miejsca ustapil? becwaly nikt nawet twarzy na mnie nie podnosil bo nie chcial mi w oczy popatrzec...nie ladnie ludzie nie ladnie ani mojemu m nikt tobolow nie pomogl dzwigac przez prog z autobusu...dobrze za walizki na kolkach byly to jakos wleklam za soba powolutku...

Hehe a ja sobie ostatnio pod tę gumę od jeansów ciążowych włożyłam ... czapkę żeby brzuch był bardziej widoczny ;) No i w połączeniu z odpowiednią - wygiętą lekko do tyłu - postawą ciała był widoczny ;)

ale jaja:):-) na to to kurcze nie wpadlam:-Dmili ti chiba nie musisz takich sztuczek robic:) :-D a tak wogole to rzeczywiscie nie wiem jaki trzeba miec brzuch i co zrobic zeby ci ludzie pomogli

ale jaja:):-) na to to kurcze nie wpadlam:-Dmili ti chiba nie musisz takich sztuczek robic:) :-D a tak wogole to rzeczywiscie nie wiem jaki trzeba miec brzuch i co zrobic zeby ci ludzie pomogli
tez nie wiem co by na nich podziałało.... chyba tylko lekcja kultury...ja już sobie pow.ze moje dzieci będą bardziej wychowane i nawet wtukuje taka mądrość ostatnio mojej 7-letniej siostrzenicy:):)

reklama
ja to nie mam takich malych dzieci w naszych rejonach albo calkiem male albo calkiem dorosle ale badz co badz ludzie sie nigdy kultury nie naucza na serio moj ma za pol godz do domciu wrocic i 3 dni razem juz sie nie moge doczekac dobrze ze juz w sobote do pracy wracam bo wariuje w tym domu juz!!:rofl2:ale mnie cus w macicy kluja ala:( nie jestem pewna ale to maly chyba bo wykopow tak nie widac bo mnie w d pekopie:/

Do góry