reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze Ciążowe brzuszki-oraz waga....

reklama
Pestusia sliczny brzusio,taki jadrny;)
Milutek Twoj brzusio jak zawsze najpiekniejszy,fajny ma kształt taki okraglutki,tylko do przodu,nie na boki.A powiedz ile cm masz juz w obwodzie? bo mi sie wydaje ze jak na blizniaki to chyba wcale nie duzo;)
Pinka to ja mam wzrostu tyle co Ty,tylko wage startowa miałam 52kg a teraz juz prawie 60kg;)

pestusia nio nio jaki sliczny brzusio zgrabniutki i super figura sie nadal trzyma byle tak dalej!:tak:
milutek ti to na nogi powalasz kurcze jak mam byc szczera to jest taki akurat i tez mama laska male wcale nie sa takie duze i rosna straaazzznie zgrabniutko! super dobrze prowadzisz nasze marcowki ! pozazdroscic idealu!;-)

Agacina...nooo powiem Ci ,że już masz się czym poszczycić ;-):tak: śliczny brzunio!

Zuza....typowa ciążówka -nikt tego nie podważy!! pięknie!!;-)

Buziaczek
....M1 godne pozazdroszczenia!!;-) No i te przyciski :-D

Pabela...mmmmmmmmm cudeńko!!!:-)

BArbra...widzę rośniemy, piękny brzusio!!;-)

MAlinka...Ty to już masz big M1 :-D ale taki słodziutki!!!

Pestusia...masz po prostu przecudny brzusio!!!!!!!!!!!!!!!1:tak::tak::tak::tak:

Miluś ...coś mi ten Twój brzusio zmalał...a może tak pięknie się ukształcił:-);-)

milutku az pozazdroscic takiego brzyszka i bez zadnych rozstepow!!....ja jak narazie tez bez...ale ja przed ciaza nosilam 75B i to takie naciagane....a teraz mam taki cyc, ze cho....no i juz widac po dwa malutkie rozstepy symetryczne na obu:/....no nic to natura nie da sie tego ominac:-(

Dziękuję wszystkim za pozytywy :) aż mam wypieki na twarzy:)

Clifordzik
- jeśli chodzi o gabaryty do przodu to mi się wydaje ze troszkę stanął w rośnięciu- natomiast ostatnio skupił się na zaokrąglaniu się:) dodam ze bardzo czuje ruchy dziewczyn i śmieje się wtedy ze maja już tam wyraźnie ciasno:)

reklama
To i ja wrzuce swój :)
26tydzień
Clipboard01.jpgClipboard06.jpg
pencil.png

Do góry