reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze Ciążowe brzuszki-oraz waga....

dzieki za komplementy laski! moj waz ma 189 tez jest dobrze zbudowany a to przez jego treningi pilki noznej nogi ma twarde jak kamienie i maly tez ma tam nchiba boisko do futbola:)

reklama
HA! Jak to dobrze że ja mam kurdupla Marcina (170cm) to i Maja będzie mała ;) Kamień z serca ;) Kurde, byle tłuścioch nie był, taka zbita kulka bo nie wiem jak to wypchnę... ;)

a to na pefno jadna dzidzia?? :-Dale ci wywalil dzidziak wow!:-)nie do wiary jaki ja mam brzuch a jaki ty ja to przy tobie jak maly paczejk wygladam - nymnajmniej nie ciazowy:( co do pepka to chiba strasznie indywidualna sprawa bo ja tez mam go ciagle w stadium poczatkowym - nio prawie! sliczne mieszkanko :tak:

wow Malina, ale urósł :D fajna piłeczka, jest się czym pochwalić.

A mój pępek jeszcze jest wklęsły, ale lubię się nim bawić, jak wciągam brzuch, to tylko pępek reaguje ;D

Malina- śliczny brzuszek, bardzo ciążowy. U mnie w 23 tyg wciąz jak ktoś nie wie, to nie zauważa, ale jeszcze chwila i tez wyskoczy piłeczka i to pewnie z dnia na dzień

Może jestem taka duża, bo u mnie od samego początku było widać :)) Moja mama twierdzi, że jej to dopiero w 6 miesiącu coś urosło :p Może dzięki temu nie będę miała rozstępów, bo nie mam skoków, tylko systematyczne rośnięcie ;) No a małemu ciągle ciasno, bo wciąż się wypycha, a to dupką a to pleckami i rozciąga mamę ;)

A pępek Pinka może mi wcale nie wylezie, bo spokojnie jeszcze mam w dziurce tak ze 2 cm głębokości ;)
Buziak tak jedno!! Idź, bo jak Cię szczelę :p

reklama
malina nio co tak tilko zapytalam bo jak spojrze na moj beben to ja nie nie mam taki tak maly pierdek a tam podobno zawsze drugie sie moze kryc za pierwszym:) wiec wiesz nigdy nic nie wiadadomo:-D:) nio wlasnie mi tez pepek nie wychodzi to chiba zalezy jaki byl tez przed ciaza a ja zawsze mialam go gleboko- doslownie:) ja znowu rosne jakos falami raz stoje w miejscu przez 2 tyg a potem w 3 dni idzie mi 3 kilo do gory:szok:

Do góry