reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze Ciążowe brzuszki-oraz waga....

:-)ups nio trofke nam sie tyje ale pamietajmy to wszystko dla dzidziusia!!!!!!!!!!!!!!
teraz jestem w ciazy i tak wygladam to pomysl siobie jaka bylam z 10 mniej??lepiej nie gadac niech juz tak zostanie tylko niech brzuch wroci pozniej do normalnosci cyce moga zostac:p boziu mi sie wogole dzisiaj nie chce spac a wstalam duzo wczesniej niz wczoraj:szok: nio moze mam 8 i pol teraz stanelam wiec nie wielka pomylka...milus nie martw sie pomysl siobie ze ty masz 2 a ja 1:)
fajny brzusio tylko podziwiac!

reklama
buziaczku, właśnie mialam pisać, że straszna chudzina byłaś chyba przed ciążą?! A w ogóle to zauważyłam, że slubowaliście tydzień po nas :-)
barbra, brzuszek masz w sam raz, wcale nie za mały :-) Moj np. rośnie falami - długo długo nic i nagle w tydzień kilka centymetrów dochodzi..
A ty, milutku, to w zupelnie innej kategorii tutaj jesteś i nie możesz się z nami porownywać. ;-) Poza tym niejedna z nas ci zazdrości przecież tego podwojnego szczęścia i slodkiego większego cięzaru :tak:

az sie teraz poplakalm ze smiechu:):-D:-Dnio on od tego czasu to zrzucil troszke i juz nie jest taki big ale ma 190 prawie to na chucherka bym nie poleciala:);-)to takie nasze wyglupy byly cholernie zimno bylo pamietam ale to najcudowniejsze wyglupy naszego zycia i jaka pamiatka:)takze moj szymon chiba na tatusia sie poodaje:(ciekawe jak ja go urodze!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11

az sie teraz poplakalm ze smiechu:):-D:-Dnio on od tego czasu to zrzucil troszke i juz nie jest taki big ale ma 190 prawie to na chucherka bym nie poleciala:);-)to takie nasze wyglupy byly cholernie zimno bylo pamietam ale to najcudowniejsze wyglupy naszego zycia i jaka pamiatka:)takze moj szymon chiba na tatusia sie poodaje:(ciekawe jak ja go urodze!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11
Dasz rade- pociesze Cie :-)...nie masz innego wyjścia chyba ze się Dzidzia nie obróci i będziesz mieć cc :-D

az sie teraz poplakalm ze smiechu:):-D:-D nio on od tego czasu to zrzucil troszke i juz nie jest taki big ale ma 190 prawie to na chucherka bym nie poleciala:);-) takze moj szymon chiba na tatusia sie poodaje:(ciekawe jak ja go urodze!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11

Nie wiem czy cię to pocieszy, ale mój P. jest jeszcze wyższy - 196 cm :tak: I ja to trzymam kciuki, żeby mała wdała się w niego bo urodził się długi ale chudziutki (59cm, 3200g) - taką "glistę" to chyba łatwiej wycisnąć z siebie niż kuleczkę jaką ja byłam, czyli 52cm i 4000g :-D

reklama
a to i ja na dobranoc tez pokaże co nieco sprzed paru dni. Mój to jakiś mały jest chyba :/ No ale to było przecież tydzień temu :-p :tak:

buziaczek1 i pabella - piękne "apartamenta" i te guziki buziaczka to wcale nie takie znów guziki ;)
Zobacz załącznik 304036

bardzo ładny i zgrabny brzuszek.....

Buziaczek-brzuszek sliczny ale tak ci sie po bokach rozszedł jak mi kiedy z córcia w ciazy byłam teraz mam piłkę z przodu a reszta w Dupie;-)) zdjecia ze slubu cudne figurka tez.............

pabella- ekstra ja juz takiego zgrabnego nie mam;-)) niestety.........

Do góry