reklama
bo ja prawde mowiac czytalam troche artykulow w necie na temat spirali i nigdzie nie bylo napisane, ze istnieje ryzyko bezplodnoci po jej wyjeciu, a wrecz przeciwnie, w kilku artykulach wspomniane bylo, ze po jej wyjeciu plodnosc powraca w przeciagu kilku godzin.
OlaPio
Lipcówka'06 mama Olisia
czytałam o tym w którymś z pism o dzieciach typu "Mam dziecko",nie wiem dlaczego tak napisali,najlepiej apytaj swojego gina bo ja kompletnie sie na tym nie znam...
AneczkaK
mama bambulinkow
Mi lekarz polecil pigulki, zastrzyk mowil ,ze jest super ale jak nie chce sie miec szybko nastepnego dziecka(a ja chce za niecaly rok planowac drugie) a spirala jakbym w ogole juz nie planowala.Wybieram wiec pigulki;-) U mnie z seksem tez na poczatku bylo licho ,troche bolalo i dalej czuje czasem dyskomfort ale jest coraz lepiej:-)
oj, to tera zto juz sama nie wiem. przed ciaza przez dlugi czas stosowalam pigulki, ale zmienilam na plastry, bo watraba niedomagala. no i teraz tez chcialam plastry, ale tutaj spiralke moge zalozyc na ubezpieczenie, a przeciez zawsze jak bede chciala 2 baby, to moge wyjac;-)
wioletta.z
Lipcówka'06 mama Oskara
Jejku zostało mi to brzuszysko ,ubieram spodnie ale z ledwością je dopinam ,normalnie chyba głodówa mnie czeka hi hih i
OlaPio
Lipcówka'06 mama Olisia
oj,wstyd sie przyznać ale jeszcze nie dotrłam do gina po porodzie...ide zaraz zadzwonic i się umówić i tez chyba wezmę tabletki...
wioletta.z
Lipcówka'06 mama Oskara
JA też jeszcze nie byłam ale tak jestem zagoniona przez tą szkołe i spotkania przedkomunijne że brakuje mi czasu
Iwona85
Oleńkowa Mama Lipcowa'06
kurde dostalam okres........a mowia ze jak sie karmi piersia to dlugo mozna nie miec...szkoda ze ja nie naleze do grona tych szczesliwych hihihihihi ja wybralam pigulki bo nawet gdybym chcialam to niestety i tak po cieciu musze odczekac przynajmniej rok z nastepnym malenstwem
reklama
Podziel się: