reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Nasze ciala po ciazy

reklama
bo ja prawde mowiac czytalam troche artykulow w necie na temat spirali i nigdzie nie bylo napisane, ze istnieje ryzyko bezplodnoci po jej wyjeciu, a wrecz przeciwnie, w kilku artykulach wspomniane bylo, ze po jej wyjeciu plodnosc powraca w przeciagu kilku godzin.

czytałam o tym w którymś z pism o dzieciach typu "Mam dziecko",nie wiem dlaczego tak napisali,najlepiej apytaj swojego gina bo ja kompletnie sie na tym nie znam...

Mi lekarz polecil pigulki, zastrzyk mowil ,ze jest super ale jak nie chce sie miec szybko nastepnego dziecka(a ja chce za niecaly rok planowac drugie) a spirala jakbym w ogole juz nie planowala.Wybieram wiec pigulki;-) U mnie z seksem tez na poczatku bylo licho ,troche bolalo i dalej czuje czasem dyskomfort ale jest coraz lepiej:-)

oj, to tera zto juz sama nie wiem. przed ciaza przez dlugi czas stosowalam pigulki, ale zmienilam na plastry, bo watraba niedomagala. no i teraz tez chcialam plastry, ale tutaj spiralke moge zalozyc na ubezpieczenie, a przeciez zawsze jak bede chciala 2 baby, to moge wyjac;-)

kurde dostalam okres........a mowia ze jak sie karmi piersia to dlugo mozna nie miec...szkoda ze ja nie naleze do grona tych szczesliwych hihihihihi ja wybralam pigulki bo nawet gdybym chcialam to niestety i tak po cieciu musze odczekac przynajmniej rok z nastepnym malenstwem

reklama
Do góry