reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze brzuszki

14 tydzien 3 dzien
1514974276-bcbeaede7108cc8e-aaaaaa.jpeg
1514974285-6e9268861fa7d3e0-aaaaaa.jpeg

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Zazdroszczce wam tych brzuszkow, mi mozna powiedziec, ze wogole nie widac.... No moze minimalnie.... Troche mnie to martwi...

Zazdroszczce wam tych brzuszkow, mi mozna powiedziec, ze wogole nie widac.... No moze minimalnie.... Troche mnie to martwi...
U mnie też wcale dużo nie widać, zdjęcie robione było wieczorem gdy brzuszek jest większy po całym dniu opychania się, rano to jest taki, że wcale bym nie powiedziała, że jest ciążowy :) Na pewno nie masz się czym martwić :)

U mnie trochę widać, na pewno w weekend będzie jakaś fotka ;)
Ale u mamy ponoć do 6-7 miesiąca w ogóle nie było widać - zobaczymy ;)

0d1yrjjgtd95fou3.png

Ostatnia edycja:
reklama
Nie masz sie czym martwić. :-)
w mojej pierwszej ciąży dopiero w 5 miesiącu było widać brzuszek. I na koniec nie miałam jakiegoś ogromnego a dziecko i tak duże było :-)

Do góry