reklama
Onaszczesliwa2018
Fanka BB :)
Dziewczyny jakie Wy macie duże brzuszki Mój to jakiś taki mały przy Waszych
Olciu nic sie niemartw nie każdy ma duży brzuszek w ciąży i to nic złego nie oznacza mojej koleżance wyskoczył w parę dni taki brzuchol że szok . W sobotę brała ślub a od poniedziałku pojawiła się taka kulka , śmiała sie, że dobrze dopiero po ślubie bo niezmiescilaby się w sukienkę
olaaa7
Na pewno masz rację, jednak każdy taki oznak "inności" od innych jest troszkę stresujący. Mam nadzieję, że dziś po wizycie się uspokojęOlciu nic sie niemartw nie każdy ma duży brzuszek w ciąży i to nic złego nie oznacza mojej koleżance wyskoczył w parę dni taki brzuchol że szok . W sobotę brała ślub a od poniedziałku pojawiła się taka kulka , śmiała sie, że dobrze dopiero po ślubie bo niezmiescilaby się w sukienkę
Onaszczesliwa2018
Na pewno masz rację, jednak każdy taki oznak "inności" od innych jest troszkę stresujący. Mam nadzieję, że dziś po wizycie się uspokoję
Pewnie że tak wiesz każdy ma swój urok jedna w 5 miesiącu wyglada jak by zaraz na miala porodowke iść a inne w 9 wyglądają jakby to 5
Margana
Ola no co Ty, ciesz sie dziewczyno! Przynajmniej nie bedziesz wygladala przed porodem jak ja- jak bym muala w brzuchu ze czworo [emoji53]Na pewno masz rację, jednak każdy taki oznak "inności" od innych jest troszkę stresujący. Mam nadzieję, że dziś po wizycie się uspokoję
Aniołek[*]8.08.2017
atomek
Na pewno masz rację, jednak każdy taki oznak "inności" od innych jest troszkę stresujący. Mam nadzieję, że dziś po wizycie się uspokoję
Ola ja w poprzedniej ciąży jak szlam na badanie połówkowe to lekarz nie wierzył bo brzucha prawie wcale nie miałam i chciał mi robić pierwsze genetyczne. Uwierzył dopiero jak kartę ciąży zobaczył. Potem brzuch urósł ale nie był gigantyczny.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
SzczęśliwaCiężarna
A czasami niektóre na początku mają większe "wzdecia" [emoji4] bo i u nas z rana brzuch jest mniejszy a w godzinach wieczornych coraz wiekszyPewnie że tak wiesz każdy ma swój urok jedna w 5 miesiącu wyglada jak by zaraz na miala porodowke iść a inne w 9 wyglądają jakby to 5
reklama
Aniiiaaa86
Zaciekawiona BB
Ola mi do 6miesiaca to brzucha widac nie bylo. Oczywiscie zla bylam haha, w 7 jeszcze chodzilam w moich ciuchach iczywiscie na dole leginsy ciazowe bo mbie wszystko gniotlo. A potem jak brzuch wystrzelil I zaczal falowac to pewnego dnia plakalam ze juz nie chce byc w ciazy I o polncy mi wody odeszly. Takze baby w ciazy zaawansowanej nikt nie kumahihiDziewczyny jakie Wy macie duże brzuszki Mój to jakiś taki mały przy Waszych