reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze brzuszki

reklama
Dziewczyny jakie Wy macie duże brzuszki :o Mój to jakiś taki mały przy Waszych o_O:(

Olciu nic sie niemartw nie każdy ma duży brzuszek w ciąży i to nic złego nie oznacza :) mojej koleżance wyskoczył w parę dni taki brzuchol że szok . W sobotę brała ślub a od poniedziałku pojawiła się taka kulka , śmiała sie, że dobrze dopiero po ślubie bo niezmiescilaby się w sukienkę:D

Olciu nic sie niemartw nie każdy ma duży brzuszek w ciąży i to nic złego nie oznacza :) mojej koleżance wyskoczył w parę dni taki brzuchol że szok . W sobotę brała ślub a od poniedziałku pojawiła się taka kulka , śmiała sie, że dobrze dopiero po ślubie bo niezmiescilaby się w sukienkę:D
Na pewno masz rację, jednak każdy taki oznak "inności" od innych jest troszkę stresujący. Mam nadzieję, że dziś po wizycie się uspokoję :)

Na pewno masz rację, jednak każdy taki oznak "inności" od innych jest troszkę stresujący. Mam nadzieję, że dziś po wizycie się uspokoję :)
Ola no co Ty, ciesz sie dziewczyno! Przynajmniej nie bedziesz wygladala przed porodem jak ja- jak bym muala w brzuchu ze czworo [emoji53]

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

Ola ja w poprzedniej ciąży jak szlam na badanie połówkowe to lekarz nie wierzył bo brzucha prawie wcale nie miałam i chciał mi robić pierwsze genetyczne. Uwierzył dopiero jak kartę ciąży zobaczył. Potem brzuch urósł ale nie był gigantyczny.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

W pierwszej ciąży mi późno wyskoczył brzuch. W tej też jeszcze płasko. Chyba też genetyka ma znaczenie, bo moja mam w ciąży też miała małe brzuch.

Napisane na SM-G955F w aplikacji Forum BabyBoom

Ja też mam już duży brzuch, a w 1 ciąży wyszedł później. Trochę się martwilam, że za szybko, ale patrząc na Wasze się uspokoiłam :)

p19uqqmzxqi22hcj.png

reklama
Dziewczyny jakie Wy macie duże brzuszki :o Mój to jakiś taki mały przy Waszych o_O:(
Ola mi do 6miesiaca to brzucha widac nie bylo. Oczywiscie zla bylam haha, w 7 jeszcze chodzilam w moich ciuchach iczywiscie na dole leginsy ciazowe bo mbie wszystko gniotlo. A potem jak brzuch wystrzelil I zaczal falowac to pewnego dnia plakalam ze juz nie chce byc w ciazy I o polncy mi wody odeszly. Takze baby w ciazy zaawansowanej nikt nie kuma:)hihi

Do góry