reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze brzuszki

reklama
Dziewczyny jakie Wy macie duże brzuszki :o Mój to jakiś taki mały przy Waszych o_O:(

Olciu nic sie niemartw nie każdy ma duży brzuszek w ciąży i to nic złego nie oznacza :) mojej koleżance wyskoczył w parę dni taki brzuchol że szok . W sobotę brała ślub a od poniedziałku pojawiła się taka kulka , śmiała sie, że dobrze dopiero po ślubie bo niezmiescilaby się w sukienkę:D

Olciu nic sie niemartw nie każdy ma duży brzuszek w ciąży i to nic złego nie oznacza :) mojej koleżance wyskoczył w parę dni taki brzuchol że szok . W sobotę brała ślub a od poniedziałku pojawiła się taka kulka , śmiała sie, że dobrze dopiero po ślubie bo niezmiescilaby się w sukienkę:D
Na pewno masz rację, jednak każdy taki oznak "inności" od innych jest troszkę stresujący. Mam nadzieję, że dziś po wizycie się uspokoję :)

Na pewno masz rację, jednak każdy taki oznak "inności" od innych jest troszkę stresujący. Mam nadzieję, że dziś po wizycie się uspokoję :)
Ola no co Ty, ciesz sie dziewczyno! Przynajmniej nie bedziesz wygladala przed porodem jak ja- jak bym muala w brzuchu ze czworo [emoji53]

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

Ola ja w poprzedniej ciąży jak szlam na badanie połówkowe to lekarz nie wierzył bo brzucha prawie wcale nie miałam i chciał mi robić pierwsze genetyczne. Uwierzył dopiero jak kartę ciąży zobaczył. Potem brzuch urósł ale nie był gigantyczny.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

W pierwszej ciąży mi późno wyskoczył brzuch. W tej też jeszcze płasko. Chyba też genetyka ma znaczenie, bo moja mam w ciąży też miała małe brzuch.

Napisane na SM-G955F w aplikacji Forum BabyBoom

Ja też mam już duży brzuch, a w 1 ciąży wyszedł później. Trochę się martwilam, że za szybko, ale patrząc na Wasze się uspokoiłam :)

p19uqqmzxqi22hcj.png

reklama
Dziewczyny jakie Wy macie duże brzuszki :o Mój to jakiś taki mały przy Waszych o_O:(
Ola mi do 6miesiaca to brzucha widac nie bylo. Oczywiscie zla bylam haha, w 7 jeszcze chodzilam w moich ciuchach iczywiscie na dole leginsy ciazowe bo mbie wszystko gniotlo. A potem jak brzuch wystrzelil I zaczal falowac to pewnego dnia plakalam ze juz nie chce byc w ciazy I o polncy mi wody odeszly. Takze baby w ciazy zaawansowanej nikt nie kuma:)hihi

Do góry