reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wizyty lekarskie

IMG_20200116_172703.jpg

USG z dzis tj. 16.01. wg aplikacji 4t6d. Nie mam pojęcia ile ma nm ale ważne widać jajo i zarodek :) kolejna wizyta 31.01.IMG_20200116_172703.jpg

reklama
A mnie wcozrajsza wizyta nie dawala spokoju i poszlam dzis po pracy prywatnie do takiej starszej babeczki, czasem wpadalam do niej po recepte czy cos i o niebo lepsze podejscie
Z usg 5,17 mm i 6tydz, termin na 10 wrzesnia, tak jak powinno byc z moich wyliczen
Wczoraj u tamtego 2 mm i 5+3 , termin 18 wrzesnia....
Takze jestem juz spokojna i ciesze sie moja polcentymetrowa dzidzia !

Załączniki

• 20200116_171605.jpg
    20200116_171605.jpg
    1,1 MB · Wyświetleń: 379
Hej :) ja dzisiaj byłam u swojego lekarza prowadzącego ciąże na NFZ. Sprawdził wyniki badań krwi i moczu, zlecił kolejne i pobrał materiał do cytologii. Zmienił mi luteinę na duphaston. Oczywiście nie wytrzymałam i umówiłam się prywatnie na usg( tydzień temu był tylko pęcherzyk z ciałkiem żółtym ). Dzisiaj niestety nie usłyszałam serduszka ale przynajmniej lekarz wyliczył mi , ze jestem w 5+6 ( z om 7+2 ). Pęcherzyk ciążowy ma wielkość 13,9 mm ciałko 3,9 mm i pole płodowe 3 mm. Mam nadzieję, że na wizycie usg na NFZ już usłyszę [emoji173]️.
IMG_4567.JPG

21.01.20r stał się CUD!! Po krwiaku nie ma śladu!
Kropka ma 0,67cm, 6t4d, serducho bije jak dzwon i wszystko w jak najlepszym porządku! <3

Przypomnę tylko, że tydzień wcześniej Kropka miała 3mm i też już było serduszko ale i ogromny krwiak , który dawał marne szanse na utrzymanie ciąży.

reklama
21.01.20r stał się CUD!! Po krwiaku nie ma śladu!
Kropka ma 0,67cm, 6t4d, serducho bije jak dzwon i wszystko w jak najlepszym porządku! <3

Przypomnę tylko, że tydzień wcześniej Kropka miała 3mm i też już było serduszko ale i ogromny krwiak , który dawał marne szanse na utrzymanie ciąży.
Cudownie! Cieszę się i gratuluję ❤️❤️

Do góry