reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze brzuszki ..

reklama
A to mój poświąteczny brzuszek. (końcówka 20 tyg)
4.jpg6a.jpg9.jpg

Na drugim zdjęciu, nie wiem czy też to dojrzycie, widać jak Mały wypycha bardziej lewą stronę brzucha. I taki o to krzywy brzuszek mam prawie zawsze bo mój synuś rzadko kiedy wybiera inne miejsce. :-p

Załączniki

• 4.jpg
    4.jpg
    16,1 KB · Wyświetleń: 109
  • 6a.jpg
    6a.jpg
    17,6 KB · Wyświetleń: 102
  • 9.jpg
    9.jpg
    38,4 KB · Wyświetleń: 107
Ostatnia edycja:
I ja pokażę swój brzuch po długiej nieobecności. Teaz to już 21 tydzień. Wszyscy mi mówią że mały jak na 5 miesiąc. Ale dzidzia kopie więc jestem spokojna że zdrowo rośnie;-)CAM00467.jpgCAM00466.jpg

Załączniki

• CAM00467.jpg
    CAM00467.jpg
    17,6 KB · Wyświetleń: 96
  • CAM00466.jpg
    CAM00466.jpg
    17,8 KB · Wyświetleń: 91
Marina, twój brzuszek wacale nie jest za mały. Jest jak najbardziej odpowiedni. ;-)
Nexiss, widać u ciebie wyraźnie jak ładnie się zaokrąglił. :tak:

reklama
Sonia no no ładnie wystrzeliłaś do przodu :) Ślicznie wyglądasz :)

Marina twój brzuszek już też ładnie widać :) jeszcze chwila i się zaokrągli :)

Do góry