reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze brzuszki ..

Joani ale u Ciebie przeciez widać tez ze to ciążowy ;) znasz płeć bo nie pamietam przepraszam - moze na dziewczynkę taki pełny ? ;)

Bubbles przeciez Ty zgrabniutka jestes bardzo u Ciebie tez tak bedzie wygladac jak piłeczka ;)

Ostatnio u gina spotkałam 2 razy taka laseczką chudzinka taka z tylu a z przodu tylko taki balonik spory, ale z tylu w życiu bym nie powiedziała ze to laseczka w ciazy ;)))

Wysłane z mojego iPhone przez Forum BabyBoom

reklama
Jeszcze nie znam płci, czuję chłopa ;-)
No ja do chudzinek nie należę i nie mam się co dziwić, a zawsze miło popatrzeć na te chudzinki z brzuszkami :-)

Joani widzisz i tak super ze widać ze to ciaZowy ;) ja kiedys zaliczyłam wtope ... Myślałam ze Pani w drogerii jest w ciazy ... Ojc

A tak poważnie ciążowy brzuszek jest bardzo specyficzny ;)

Wysłane z mojego iPhone przez Forum BabyBoom

No to mój dzisiejszy...
DSCF6405.jpg

Załączniki

• DSCF6405.jpg
    DSCF6405.jpg
    12,9 KB · Wyświetleń: 79
W końcu widać, że będziemy mamami i lepiej nam teraz z drogi schodzić ;-) ładnie się zaokrąglacie:-)

reklama
Do góry