reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze brzuszki ..

Joani ale u Ciebie przeciez widać tez ze to ciążowy ;) znasz płeć bo nie pamietam przepraszam - moze na dziewczynkę taki pełny ? ;)

Bubbles przeciez Ty zgrabniutka jestes bardzo u Ciebie tez tak bedzie wygladac jak piłeczka ;)

Ostatnio u gina spotkałam 2 razy taka laseczką chudzinka taka z tylu a z przodu tylko taki balonik spory, ale z tylu w życiu bym nie powiedziała ze to laseczka w ciazy ;)))

Wysłane z mojego iPhone przez Forum BabyBoom

reklama
Jeszcze nie znam płci, czuję chłopa ;-)
No ja do chudzinek nie należę i nie mam się co dziwić, a zawsze miło popatrzeć na te chudzinki z brzuszkami :-)

Joani widzisz i tak super ze widać ze to ciaZowy ;) ja kiedys zaliczyłam wtope ... Myślałam ze Pani w drogerii jest w ciazy ... Ojc

A tak poważnie ciążowy brzuszek jest bardzo specyficzny ;)

Wysłane z mojego iPhone przez Forum BabyBoom

No to mój dzisiejszy...
DSCF6405.jpg

Załączniki

• DSCF6405.jpg
    DSCF6405.jpg
    12,9 KB · Wyświetleń: 75
W końcu widać, że będziemy mamami i lepiej nam teraz z drogi schodzić ;-) ładnie się zaokrąglacie:-)

reklama
Do góry