reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze brzuszki ..

reklama
mi została koncówka bio oil sprzed ciązy jeszcze, zły nie jest , ale wole arganowy:) wydaje mi się bardziej naturalny mam z Organique

A to mój brzuchol...smaruje się tylko oliwką jonsonbaby w żelu..z Martynką różne kremy stosowałam przytyłam 22kg i nic nie zostało..

Załączniki

• DSCN8979.jpg
    DSCN8979.jpg
    12,6 KB · Wyświetleń: 134
Ja się zastanawiam który kosmetyk do smarowania brzuszka będzie najlepszy bo też już zaczyna się zaokrąglać :-):-)

Ostatnia edycja:
No to i ja się pochwalę swoim brzuchem...chyba troszkę już widać :-D

Załączniki

• CAM00399.jpg
    CAM00399.jpg
    17,5 KB · Wyświetleń: 157
Marina, no pewnie, że widać. Superaśny brzusio :-) To twoja pierwsza ciąża?

Ankush, twój też już spory.

Ostatnia edycja:
Fajnie wyglądaja Wasze brzuszki, nie mogę się doczekać swojego :-)

Póki co zrobiłam sobie mieszankę masla shea z olejkiem arganowym i bardzo jestem zadowolona z efektu nawilżającego :)))

pierwsza ale i wyczekiwana bardzo długo...bo odkąd poznałam mojego męża a było to 8 lat temu(miałam wtedy 16 lat) bardzo pragnęłam mieć dzidziusia ale wyszło dopiero teraz..:-D jestem przeszczęśliwa. Gratulacje dla wszystkich przyszłych mam cudownych dzieciaczków

reklama
DSC_0219.jpg Nie wiem na ile sobie wmawiam, że coś widać, a na ile to tylko mój tłuszczyk, ale dołączam też swoje zdjęcie do galerii naszych brzuszków ;) 6t3d

Załączniki

• DSC_0219.jpg
    DSC_0219.jpg
    14,4 KB · Wyświetleń: 141
Do góry