reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze brzuszki ..

To ja wstawiam i mój, póki co mało wyraźnie zaokrąglony brzuszek. :-p Wg. piątkowego usg dziś zaczynam 8tydz.
brzuszek2.jpg

Załączniki

• brzuszek2.jpg
    brzuszek2.jpg
    21,5 KB · Wyświetleń: 191
reklama
Śliczne brzuszki wszystkie mamy :) tak wcześnie a już widoczne :D chciała bym pokazać bez ubrań tak jak wy.. ale mój już taki ładny nie jest i nie będzie przez te pierońskie rozstępy.. więc aż wstyd pokazywać ...

Ania, ja napewno mam gorszy, bo brzuch ciazowy, mialam juz przed ciaza, raz mnie babka spytala na kiedy termin :szok::-D
No coz, delikatnie mowiac figura juz nie ta, duuuzo zbednych kg.. ale juz czuje ze mnie wydelo!
az sie boje jak bede wygladac w 9 miesiacu :eek:

JA właśnie miałam taki w miare mały brzuszek w 5 tygodniu taki mi się zrobił taki szpiczasty :) Ayni pokaż jaki brzuszek masz:) póżniej można fajnie porownywać wielkość brzuszka do tygodni ciąży :)

Jakie ładne brzuszki! :)))
Ja póki co jeszcze nie mam co pokazywac (ale to dopiero 6 tydzien). Za to powiekszyly mi sie piersi, w obwodzie o 4 cm! Wiec jestem zachwycona, zwlaszcza, ze mialam zawsze raczej malutkie :)))
A jakie stosujecie kremy, zeby pomoc skorze sie rozciagnac i zapobiegac rozstepom?? Macie jakies sposoby???

reklama
Jakie ładne brzuszki! :)))
Ja póki co jeszcze nie mam co pokazywac (ale to dopiero 6 tydzien). Za to powiekszyly mi sie piersi, w obwodzie o 4 cm! Wiec jestem zachwycona, zwlaszcza, ze mialam zawsze raczej malutkie :)))
A jakie stosujecie kremy, zeby pomoc skorze sie rozciagnac i zapobiegac rozstepom?? Macie jakies sposoby???

polecam może na początek olejek arganowy :)
z kosmetyków np. dax

Do góry