reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze brzuszki ..

Alpine, jejciu jaki malutki brzusio. Gdzie ty chowasz tego dzieciaczka co?? ;-)
To naprawde zadziwiające jak różne mogą być brzuszki na tym samym etapie.

reklama
Wlasnie wiem dokladnie gdzie jest jaki narzad bo jak maly sie rusza to boli niesamowicie, sikam co 5min, a jak cos zjem i trafi w nieodpowiednie miejsce to zwrot posilku gwarantowany, a i jelita pracuja to czuje gdzie sie "przelewa" bo to tez zalezne od ruchow, wiwc wcale nie tak fajnie miec maly brzuch:p

Sonia pomyślałam to samo o różności brzuszków.
Alpine tobie to nawet kości biodrowe wciąż widać chudzinko pobiłaś nawet Emke ;) ślicznie wyglądasz.

EM Ka- też mi się wydaje, że u Ciebie brzuszek opadł
Alpine- maleńki ten Twój brzusio, ale skoro tak dokuczają gniecione narządy, to chyba wolę mieć jednak większy i męczyć się z zakładaniem skarpetek :( hehehe

Alpine jeśli dzidziuś ma odpowiednie wymiary, a lekarz nie mówi że jest coś nie tak to nie masz się czym martwić a cieszyć bo pewnie taka twoja natura czy budowa ciała

image.jpgimage.jpgimage.jpg

Załączniki

• image.jpg
    image.jpg
    24,7 KB · Wyświetleń: 233
reklama
Nie wiem czemu aż trzy mi sie wkleily nieważne udało sie dodam ze mój obwód to 124cm więc chyba jestem najwieksza, to nisko czy wysoko?

Do góry