reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze brzuszki ..

Alpine, jejciu jaki malutki brzusio. Gdzie ty chowasz tego dzieciaczka co?? ;-)
To naprawde zadziwiające jak różne mogą być brzuszki na tym samym etapie.

reklama
Wlasnie wiem dokladnie gdzie jest jaki narzad bo jak maly sie rusza to boli niesamowicie, sikam co 5min, a jak cos zjem i trafi w nieodpowiednie miejsce to zwrot posilku gwarantowany, a i jelita pracuja to czuje gdzie sie "przelewa" bo to tez zalezne od ruchow, wiwc wcale nie tak fajnie miec maly brzuch:p

Sonia pomyślałam to samo o różności brzuszków.
Alpine tobie to nawet kości biodrowe wciąż widać chudzinko pobiłaś nawet Emke ;) ślicznie wyglądasz.

EM Ka- też mi się wydaje, że u Ciebie brzuszek opadł
Alpine- maleńki ten Twój brzusio, ale skoro tak dokuczają gniecione narządy, to chyba wolę mieć jednak większy i męczyć się z zakładaniem skarpetek :( hehehe

Alpine jeśli dzidziuś ma odpowiednie wymiary, a lekarz nie mówi że jest coś nie tak to nie masz się czym martwić a cieszyć bo pewnie taka twoja natura czy budowa ciała

image.jpgimage.jpgimage.jpg

Załączniki

• image.jpg
    image.jpg
    24,7 KB · Wyświetleń: 231
reklama
Nie wiem czemu aż trzy mi sie wkleily nieważne udało sie dodam ze mój obwód to 124cm więc chyba jestem najwieksza, to nisko czy wysoko?

Do góry