reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze brzuszki ..

ania zdjęcie było w bieliźnie więc skasowała ale wstawiam inne ;-)
13+0
13+0.JPG

Załączniki

• 13+0.JPG
    13+0.JPG
    24,9 KB · Wyświetleń: 147
reklama
Mój brzuszek z dziś:) I moje zdjęcie:D

Z córką w tle xd:)
Picture 52.jpgPicture 53.jpgPicture 54.jpgPicture 55.jpgPicture 56.jpg

Załączniki

• Picture 52.jpg
    Picture 52.jpg
    25,6 KB · Wyświetleń: 130
  • Picture 53.jpg
    Picture 53.jpg
    20,4 KB · Wyświetleń: 137
  • Picture 54.jpg
    Picture 54.jpg
    20,4 KB · Wyświetleń: 121
  • Picture 55.jpg
    Picture 55.jpg
    15,6 KB · Wyświetleń: 128
  • Picture 56.jpg
    Picture 56.jpg
    15,8 KB · Wyświetleń: 131
o kurcze ookatkaoo1993 ale masz brzusio :cool2::cool2:teraz to już byś za chiny ludowe nie ukryła brzuszka:cool2:

dziewczyny wszystkie wasze brzucholki cudowne :-) ja w piątek zrobię zdjęcie, na koniec 14tyg

Ritta śliczny brzusio :)

ookatkaoo1993 :szok: spory - a może to bliźniaki jednak ;-):-D heheh

Btw. spora różnica pomiędzy Wami jest a tylko 9 dni różnicy :)

reklama
Do góry