reklama
awunia1234
Fanka BB :)
mamaktosia
Śliczny brzuszek !!!! I zazdroszczę tylko kg na plusie , u mnie już 63 na wadze , masakra , chyba jak narazie mam największy przyrost wagi z wszystkich dziewczyn , ale co się dziwić cały czas ruszam buzią ....
MamUśKaaa88
cześć Dziewczyny ja od niedawna na forum. U mnie też brzuszek uwidocznia się wieczorem, choć ja uważam już pomalutku zaczyna wyglądać jak ciążowy - choć w autobusie jeszcze miejsca nie chcą mi ustąpić Jestem ciekawa, ile kg już jesteście na plusie...Bo ja zaczynam 17 tydzień i 4 jestem już do przodu...
Paulettta
K.M-B.- chciałabym tyle przytyć Ja w pierwszej miałam jakieś 16,5kg! Całość niby schudłam, ale teraz nie chciałabym tyle pzrytyć. Na razie mam jakieś 2,5kg- ale mi się woda zbiera, więc na pewno przytyję znowu niemało
A brzuch już mam typowo ciążowy, wszyscy widzą, ze noszę tam malucha Z Filipem na tym etapie nic nie było widać upsss
A brzuch już mam typowo ciążowy, wszyscy widzą, ze noszę tam malucha Z Filipem na tym etapie nic nie było widać upsss
Ostatnia edycja:
Emmm
Ja mam 3 na plusie.Na razie z wagą tak samo idę,jak w poprzedniej ciąży,a przytyłam wtedy 8kg.Tyle,że karmiłam piersią 14 miesięcy i teraz startowałam z wagą o 3 kg niższą. Znowu mam zamiar karmić,więc sama waga będzie leciała w dół.Brzuch póki co mam taki,jakbym się najadła .A tak już bym chciała mieć ciążowy
reklama
Dziewczyny fajne macie brzuszki!
U mnie juz tez wyraznie widac co sie swieci, chociaz kilogramowo cisza W pierwszej ciazy przytylam 15 kg, teraz mam nadzieje ze bedzie mniej i poki co nie mam nawet apetytu jakiegos bardzo duzego, wiec nie wiem skad ten moj brzuch
Emmm, ja tez karmilam piersia a kilogramow ciazowych nie zrzucilam, takze to nie regula
U mnie juz tez wyraznie widac co sie swieci, chociaz kilogramowo cisza W pierwszej ciazy przytylam 15 kg, teraz mam nadzieje ze bedzie mniej i poki co nie mam nawet apetytu jakiegos bardzo duzego, wiec nie wiem skad ten moj brzuch
Emmm, ja tez karmilam piersia a kilogramow ciazowych nie zrzucilam, takze to nie regula
Podziel się: