reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

* Nasze BRZUSZKI *

e tam glupio- przeciez ciaza to jedyny okres w zyciu kobiety kiedy cieszymy sie z dodtakowych kilogramow :)
na przytost wagi skada sie bardzo bardzo duzo- bo i wieksze piersi wiecej krwi, macica, lozysko, wody plodowe, paszczak, nadmiar wody w organizmie...no i ochronny tluszczyk :)

reklama
Ochronny tłuszczyk, to ja miałam już przed ciążą... Ale fakt, może mój przyrost wagi nie jest taki duży jak sobie pomyślę o tej dodatkowej krwi, powiększonych piersiach, dużym syneczku, łożysku, wodach płodowych itd. :-)

Ja dopiero 3-4 tygodni temu zaczęłam cokolowiek przybierać na wadze. Najpierw schudłam dwa kilo a teraz jestem 2 kg na plusie. Już się zaczynałam martwić, czy ze mna jest wszystko ok? :baffled:

die tak jak napisałam do madziareny, ja jestem za. Uważam to za dobry pomysł, zwłaszcza z tym wspieraniem się po porodzie. Nie tylko wrześniówki mają taką tabelę bo jak obserwowałam od stycznia do czerwca to też miały.

tak czy siam mysle ze mozna taka tablele zrobic- a jesli jaks dziewczyna z jakichs powodow nie bdzie chciala sie wpisac to sie po prostu nie wpisze i juz przeciez nikt nikogo nie zmusza:) jak chcecie to ja przygotuje tabelke w wordzie tylko dane bym potrzebowala- nick- wrost-waga staretowa- kolejen pomiary wagi/obwód brzuszka, potems ie doda gubimy zbedny balast :p
bede szykowac tabelke- a w miedzyczasie poczekamy na poparcie deluchy jako moderatorki :)

GROSZKOWO1.jpgGROSZKOWO2.jpg groszkowa sesyjka:)

Załączniki

• GROSZKOWO1.jpg
    GROSZKOWO1.jpg
    42,2 KB · Wyświetleń: 88
  • GROSZKOWO2.jpg
    GROSZKOWO2.jpg
    54,6 KB · Wyświetleń: 84
reklama
Do góry