reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

* Nasze BRZUSZKI *

reklama
Och jak misiu się słodko do brzusia przytula :)

Deli ale przecież jakieś jeziorko, rzeczka z małą plażą to na pewno się znajdzie w okolicy nie? Też będzie pięknie!

Znajdzie się, oczywiście. Tylko gorzej w październiku by było z golaskiem na brzuszku, a ubrany to już nie to :-(.

Deli ale w październiku bywają jeszcze upalne chwile dnia, chociaż fakt, że z 10 dni powinno upłynąć zanim się malucha na golasa na dwór weźmie...

witam jeśli pozwolicie to ja również pochwalę sie swoim brzuszkiem pozdrawiam te cięzarówki które juz mnie znają i witam sie dla tych które mnie pierwszy raz widzą :):):);-):-)

P1090499.jpg to juz 18 tydz.

Załączniki

• P1090499.jpg
    P1090499.jpg
    14,6 KB · Wyświetleń: 82
reklama
Limonka witaj, sliczny okrąglutki brzusio.

Oskaa zdjęcia musiałam sobie sama cyknąć ze statywu. Wiesz tyłeczek i udko to ja mam, ale w górę to rzeczywiście chudzina ze mnie, łapska to jak u szkieletora!

Do góry