reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

* Nasze BRZUSZKI *

agnieszkaala masz bardzo fajna figurę i ładnie brzuszek się odznacza. Świecznik też jest bardzo ładny:-D.
Wgl. bardzo podoba mi się imię Agnieszka bo uważam, że wszystkie Agnieszki są super-fajnymi laskami. Chciałam córce dać na imię Agnieszka, ale Tomek nie chce- menda jedna:wściekła/y:

reklama
agnieszkaala masz bardzo fajna figurę i ładnie brzuszek się odznacza. Świecznik też jest bardzo ładny:-D.
Wgl. bardzo podoba mi się imię Agnieszka bo uważam, że wszystkie Agnieszki są super-fajnymi laskami. Chciałam córce dać na imię Agnieszka, ale Tomek nie chce- menda jedna:wściekła/y:

Ale mi się Kochana miło zrobiło czytając Twojego posta. Już dawno nie uslyszałam tylu komplementów. Bardzo bardzo dziękuje:)

Agnieszka, ślicznie wyglądasz, chudzinka z Ciebie. :) A co do imienia Agnieszka, zgadzam się z Kamcią. Ja sobie dałam tak na imię na bierzmowaniu i moje dwie prababcie tak się nazywały. :)

Dziewczyny śliczne brzuszki, ja już nawet nie wiem który komentować, a niektóre zdjęcia tak śliczne, profesjonalne że sama zapragnęłam takie mieć... Jak zrobię to się pochwalę :)

sliczne brzuszki :-)

Ja też mam w planach sesję, ale to jak brzucho bedzie duży, tak może koło 8 miesiąca. Siostra będzie pstrykać, bo ma sprzęt. A tak to moze w międzyczasie mąż coś tam fajnego pstryknie :-)

Ale śliczne brzuchole!
Die boski pomysł na focenie becucha - ukradnę go dobrze? :) Ale będę jeszcze musiałą chyba długo poczekać bo jak leżę to u mnie płasko! No chyba, że na super gluta przykleję jakieś zabawki i zrobię fotę w pionie ;)

Kurde ja jeszcze ani jednego zdjęcia sobie nie zrobiłam :( Ale leń ze mnie
Poproszę o kopa w d*** może mnie zmobilizuje :)

reklama
Co do zdjęć, to sobie robię co tydzień jedno samowyzwalaczem. :) Zmobilizowałyście mnie do zrobienia sobie nieco artystycznej sesji, tylko muszę wymyślić pomysł i poczekam jeszcze na większy brzusio. Mam całkiem niezły sprzęt, bo interesuję się fotografią. Jak moje koty mają sesje (asik88's deviantART gallery), to wstyd bym ja sobie sama nie strzeliła. :D

Do góry