reklama
osa_24
Fanka BB :)
osa_24
wlasnie mnie to irytuje bo wogole ciazy nie widac, moj m. smieje sie, ze jakby nie byl ze mna na usg to stwierdzilby , ze to urojona bo wogole nie widac.
a ja tak na niego czekam
a ja tak na niego czekam
Ostatnia edycja:
die_perle
Mialam podobnie ale w pierwszej ciązy- do 8 miesiaca płaska bylam- pod koniec 8 maly brzuszek dostalam i tyle- Mloda sie urodzila calkiem spora 3300 wagi 60 cm długosci..więc brzuszek nie świadczy o niczym- najwazniejsze ze maleństwo zdrowo fika koziolki, Ty sie dobrze czujesz- a po co masz wieloryba udawac
osa_24
die a ja jak patrze na brzuszki pokazywane przez dziewczyny to hmmm.... zazdroszcze jak choina. zaraz polowa ciazy stuknie a po mnie nie widac wcale.
die_perle
No to pomysl co bedzie w sierpniu- my bedziemy z trudem oddech łapac...turlac sie jak kule ...jak morsyyyyyyyyyy sapac jak lokomotywy...a pocic sie jak zawodnicy MMA...a ty w mini kiecce z malutką kuleczką na przedzie będziesz radosnie korzytac z urokow lata!
osa_24
die, a ja sie obawiam, ze to cisza przed burza. jak mi pod koniec brzunio wywali to jeszcze was wszystkie zakasuje
a tak serio w ciazy z zu. dopiero w 6 miesiacu cos mi tam wyskoczylo, pewnie i tym razem tak bedzie, nie moge sie juz doczekac, niektore czekaja na pierwsze ruch, a ja na widoczny brzuszek
a tak serio w ciazy z zu. dopiero w 6 miesiacu cos mi tam wyskoczylo, pewnie i tym razem tak bedzie, nie moge sie juz doczekac, niektore czekaja na pierwsze ruch, a ja na widoczny brzuszek
Ostatnia edycja:
reklama
koreczek83
Mama wrześniowa 2005
sliczne brzuszki ....