reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

* Nasze BRZUSZKI *

reklama
ciężko uwierzyć, że to dopiero 15 tydz:)
DSC07974.jpg DSC07981.jpg

IMAG1123-001.jpg widzę ogromną różnicę... z rana a po południu / wieczorem :)

Załączniki

• DSC07974.jpg
    DSC07974.jpg
    49,8 KB · Wyświetleń: 117
  • DSC07981.jpg
    DSC07981.jpg
    37,2 KB · Wyświetleń: 112
  • IMAG1123-001.jpg
    IMAG1123-001.jpg
    14,3 KB · Wyświetleń: 90
Ostatnio edytowane przez moderatora:
Pietrucha[FONT=&quot] wow! Super brzuchol. [/FONT]:-) [FONT=&quot]Czy ty jesteś pewna, że masz termin na październik, a nie na czerwiec, albo lipiec na przykład?[/FONT]

reklama
pietrucha z takim brzuszkiem to ja bym paradowała dumnie jak paw!:-D Jeszcze muszę poczekać z tydzień albo dwa ;-)
U mnie puki co jak się uprę to jeszcze da się ukryć, ale wczoraj jak zjadłam pizze i wypiłam całą butelkę karmi(0,5l) to na spacerze szłam jak słoń hehe

Do góry