reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Nasze Brzuszki

reklama
ajako brzuszek sliczny a dzidzia jak nic sie wypinala z prawej strony a opadl chyba tylko leciutko moze od ciężaru ;-)

ajako fajnie widać, że dzieciątko po prawej stronie siedzi, ale czy opadł sama wiesz najlepiej. Na zdjęciu wydaje mi się, że faktycznie jest raczej nisko, ale pod biust chyba rączki nie zmieścisz?

ajako sliczny brzusio- trzymasz sie szczuplutka - szok tylko brzusio , bedzie ci latwo wrocic do normy :tak: ze mna jest gorzej :(

racja laseczki! lokator po prawej siedzi!

Kasiulka
- wkladam tak ze 3 palce hehe, ale ja niska jestem, a brzuch wielki i dzidz....no sie okaze, na bank bedzie wiekszy niz Julia (3 kg), ale jak bardzo wielki zobaczymy, ale czuje go jeszcze i pod zebrami doslownie i calkiem nisko, niziutko nad samym spojeniem.

w kazdym badz razie w kurtke zimowa sie jeszcze dopinam luzno, a nie jest jakas mega, normalna, w tamtym roku chodzilam w niej. to tragedii nie ma z tym brzucholcem heheh

agusia- ja Cie prosze! gdzie ja szczuplutko wygladam?! mam to i owo z boku, z tylu, łapy grube hehehe, a i te 15 kg gdzies jednak wlazlo, na pewno nie w sam brzuch, nie ma takiej opcji.
a pomyslec, ze przy coreczce przybralam tylko 8,5 kg to bylo cos heheheh

Ostatnia edycja:
ajako no chyba dzidziuś ci się ładnie wypiął do zdjęcia :) śliczny brzuszek i jaki duży :happy:

a to my dziś skończyliśmy 37tc

37t 0d lewy.jpg37t 0d przodem.jpg37t 0d prawy.jpg
a tak mnie wzięło na wspomnienia:zawstydzona/y:
to pierwszy trymestr
1 trymestr.jpg

to drugi trymestr
2 trymestr.jpg

to trzeci trymestr
3 trymestr.jpg

reklama
Do góry