reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze Brzuszki

Super brzuszki dziewczyny!!! ja też chciałam, żeby mój mi zrobił zdjęcia, bo w sumie mam może ze 2 od poczatku ciąży :( ale on to taki opieszały, że chyba mamę poproszę i zrobimy jakąś sesję fajną, bo za chwilę mogę już nie mieć co fotografować :-D

reklama
Kasiulka ale bedzie piekna pamiatka.. bardzo sentymentalana
ale masz sliczna cere i jakie geste włosy.. zazdroszcze!!!
Agusia pieknie z synkiem:)
z ta wstazeczka to najpierw myslałam ze to foty Maruusi, potem z karteczka z imionkami to ze Miracuiny..
a potem doczytałam ze Twoje..
to chyba znak ze wszystkie brzuszki robia sie podobne do siebie.. duze baloniki:)
Angel nie opadł na moje oko,
a "twarzowym" sie nie przejmuj ja tez "flak" kazdego dnia.. nie ma enegrii.. ciezko juz...

Angel chyba opadl delikatnie, śliczna pileczka:-)a tym to sie nie przejmuj Ty to jeszcze normalnie wygladasz na tym zdjeciu zaluj ze mnie teraz nie widzisz:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

agusia śliczna pamiatka:-)

reklama
Do góry