reklama
Ajako czy mi się wydaję,czy brzunio jakieś kosmiczne kształty ma na jednej fotce? Czy to dzidziuś się wypiął? Opadł zdecydowanie i jest taka fajniutki
Angel czy ja wiem, wg mnie jeżeli opadł to minimalnie, ale i tak jest super. 3 fotka jest rewelacyjna
Anula jest mój ulubieniec :-):-) Ja nie wiem co w tym Twoim brzuszku jest takiego,że się zakochałam
Agusia po fotach jakoś nie widać,żebyś miała mega trudno wrócić do formy sprzed ciąży
Ja widzę,że brzunio zdecydowanie urósł ale reszta jest bardzo bardo w porządku
Angel czy ja wiem, wg mnie jeżeli opadł to minimalnie, ale i tak jest super. 3 fotka jest rewelacyjna
Anula jest mój ulubieniec :-):-) Ja nie wiem co w tym Twoim brzuszku jest takiego,że się zakochałam
Agusia po fotach jakoś nie widać,żebyś miała mega trudno wrócić do formy sprzed ciąży
Ja widzę,że brzunio zdecydowanie urósł ale reszta jest bardzo bardo w porządku
lastpetunia
Fanka BB :)
Anula super brzuszek i wogóle zestawienie brzuszka!!!
V
villandra8
Gość
anula no przepięknie i już bliziutko końca
anula- prze-pie-kny!!! taki ksztaltny! tylko pozazdroscic!!
swietna bedziecie mieli pamiatke z tym zestawieniem!
taaaaa u mnie moj kosmita robi jeszcze inne cuda hehhehe, ostatnio co dzien to inny ten brzuchol!
ale juz nieladny jest taki (sorki) zwis , dzis foty robilismy z Jula to zaluje, ze nie zrobilismy tego z miesiac wczesniej jak jeszcze byl taki sterczacy, jedrny, fajny hehehe, ale coz juz po ptokach.
swietna bedziecie mieli pamiatke z tym zestawieniem!
taaaaa u mnie moj kosmita robi jeszcze inne cuda hehhehe, ostatnio co dzien to inny ten brzuchol!
ale juz nieladny jest taki (sorki) zwis , dzis foty robilismy z Jula to zaluje, ze nie zrobilismy tego z miesiac wczesniej jak jeszcze byl taki sterczacy, jedrny, fajny hehehe, ale coz juz po ptokach.
Atan
♥ mamusia Amelki ♥
Zobacz załącznik 437395Zobacz załącznik 437396 Zobacz załącznik 437402Zobacz załącznik 437403cos mi forum zmniejsza zdjecia... wiec dalam koncowke 2 razy ;-) ogolnie zaczelam 40 tydzien szok ;-) jak ten brzuszek rosnie ;-)i jeszcze rosnie ;-)
Ostatnia edycja:
MaMicurina
ale ladnie!ajako no chyba dzidziuś ci się ładnie wypiął do zdjęcia śliczny brzuszek i jaki duży
a to my dziś skończyliśmy 37tc
Zobacz załącznik 437297Zobacz załącznik 437293Zobacz załącznik 437299
a tak mnie wzięło na wspomnienia
to pierwszy trymestr
Zobacz załącznik 437294
to drugi trymestr
Zobacz załącznik 437295
to trzeci trymestr
Zobacz załącznik 437296
reklama
lastpetunia
Atan śliczne zestawienie brzuszka!!! ) Amelce podoba sie jednak u mamuni w brzuszku i woli tam siedzieć niż na takim zimnie poza nim