reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze Brzuszki

reklama
trokatka bardzo ładny brzuszek - nie dziwne, że będziesz tęsknić

mata trudno powiedzieć czy opadł - mi się wydaje, że może troszkę, ale pewności nie mam

Villandra nie tyle kolor bluzki ale ta sama bluzka i dżinsy :-D

Ależ wiem :-D Tak się specjalnie zgrywałam ;-)

miska obie wersje czadowe ]

Chyba mnie wybilo do przodu:-D

Chyba to Ty se żarty stroisz z tym "chyba" :-D Różnica jest jak najbardziej.

anula
pięknie jak zawsze

Atan mi się wydawało, że Twój brzuszek bez zmian, ale dziewczyny piszą zgodnie że rośnie, więc ja już sama nie wiem :confused: Najważniejsze, że Amelka będzie już niedługo z tej strony.

kadza bardzo zgrabne sadełko, choć właściwie nie wiem, w którym miejscu je widzisz ;-)

atan brzus duzyyy i sliczny a tak wogule to co ty tu jeszcze robisz :p ty to juz powinnas chcwalic sie Amelka a nie pokazywac jej domek ;) kiedy do mnie dolaczysz ;)
kadza sliczny brzuszek i coraz wiekszy :)

To ja też się pochwalę swoim dubeltowym brzuszkiem w 34tc

Załączniki

• 100_5509.jpg
    100_5509.jpg
    12,7 KB · Wyświetleń: 52
reklama
Do góry