reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

nasze brzuszki

Dzięki dziewczyny

Anik rano jest niewiele mniejszy od tego z wieczorka i strasznie szybko rośnie  ;D
Madzik...chciałabym wiedzieć kto w nim mieszka ale dzidzia nie chce się pochwalić..no ale wszyscy już wiedzą ,że w brzuniu mieszka dzidzia

ara dziękuje Ci bardzo

reklama
wodniczka22 pisze:
Dzięki dziewczyny

Anik rano jest niewiele mniejszy od tego z wieczorka i strasznie szybko rośnie  ;D
Madzik...chciałabym wiedzieć kto w nim mieszka ale dzidzia nie chce się pochwalić..no ale wszyscy już wiedzą ,że w brzuniu mieszka dzidzia

ara dziękuje Ci bardzo

wodniczka, a co ci podpowiada intuicja?? ja pomimo tego ze jeszcze nie mam potwierdzenia usg, to jestem w 99.5% przekonana ze urodzi nam sie dziewczynka :D i usg cos czuje ze jesli zechce myszka pokazac, to bedzie tylko formalnosci :D

ara pisze:
wodniczka22 pisze:
Dzięki dziewczyny

ara dziękuje Ci bardzo

wodniczka, a co ci podpowiada intuicja?? ja pomimo tego ze jeszcze nie mam potwierdzenia usg, to jestem w 99.5% przekonana ze urodzi nam sie dziewczynka :D i usg cos czuje ze jesli zechce myszka pokazac, to bedzie tylko formalnosci :D

Jakoś nie mam żadnego przeczucia - nic a nic...
Czekam spokojnie na kolejne USG :laugh:

ara fajowy brzuch ja mam 17 tydzień z kawałkiem a nie mogę się takim pochwalić mam dużo mniejszy :(
wodniczka superowy brzuszek pokaźny i bardzo kształtny :laugh: chyba rzeczywiście masz największy brzusio ja nadal czekam
anik mój rano wygląda marnie dopiero później jak trochę pojem coś zaczyna być widać chociaż ostatnio bardziej bo przynajmniej przestaję wyglądać na wzdętą tylko już coś tam się święci ::) ::)

Wodniczka brzuszek masz imponujący, prześliczny. :) Może faktycznie mam bardzo silne mięśnie brzucha - do czerwcza szalałam 2-3x dziennie na siłowni, w domu też ćwiczyłam...
Wkurzam sie, bo mam śliczna sukienkę ciążową i nie mogę jej nosić ;-) Chciałabym cos dokupić i nie ma sensu na razie! :p

osinka, niedługo będziesz miała piłeczkę...

wodniczka: a ja myślałam że mam duzy, nawet się stresowałam, ze taki duży...

A może konkursik na najmniejszy brzucholek?? ;) Zaczynam od swojego- 14 tydzień. Jak już pisałam- nikt nawet się nie domyśla że jestem w ciąży. Nie dziwię się  :laugh:

brzuszek19so.png

madzik, jeszcze sie doczekasz :D

ja troszke ubolewam bo juz w nic si enei mieszcze niestety :( a typowo ciazowe ciuchy jeszcze za male ...

Madzik, nie martw się, bo założę się, że do 20 tygodnia tak Cię wysadzi, że będziesz miała większy od naszych :). Głowa do góry! A ja widzę, że brzunio u Ciebie rośnie...

reklama
mój teraz jest już większy ale w 14 tygodniu wyglądął podobnie dzisiaj poszłam na uczelnię i choć nikt mnie nie pytał sama pochwaliłam się (nieskromnie) że jestem w ciąży i wogóle ;D ;D :-[

Do góry