reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

nasze brzuszki

Dzis mam nadmiar czasu to moze pokombinuje z aparatem i wkleje zdjecia..................nie obiecuje bo ze mnie kiep komputerowy ;)

reklama
Sylwia i tak jesteś lepsza niż ja, bo masz suwaczek, a ja się zabierałam już kilka razy i nadal nie mam wklejonego. :) Najlepiej to by było gdyby ktoś mi przez telefon mówił krok po kroku. Taka zdolna jestem. Może w styczniu jak juz przestane pracować to coś w domu pokombinuję, bo teraz jak wracam i uśpię Jacka to nawet mi się nie chce włączać komputera, padam w pokoju w ktrym stoję :)

lipa tak predko sie nie pochwale...........moze w listopadzie/grudniu jak mezyk wroci.problemy juz przy samym starcie........zainstalowalam sterowniki a komp mi aparatu nie wykrywa........szkoda a tak chcialam sie wam pokazac :(
kaska dla mnie suwaczek nie byl prosta sprawa-ale tu na forum jest stronka "jak wkleic suwaczek"krok po kroku,uparlam sie bo wszyscy maja(prawie ;)) ija tez musialam.

No, ja też musze nową fotkę pstryknąć, bo brzusio rośnie :) Zwłaszcza wieczorkiem. W końcu to już połowa ciązy ;D

rzeczywiście, połowa na już na półmetku, ale ten czas szybko leci, mi jeszcze braj\kuje kilku dni ;)

ale brzusio od ostatnich zdjęć mi nie urósł...

reklama
Do góry