reklama
Sylwia i tak jesteś lepsza niż ja, bo masz suwaczek, a ja się zabierałam już kilka razy i nadal nie mam wklejonego. Najlepiej to by było gdyby ktoś mi przez telefon mówił krok po kroku. Taka zdolna jestem. Może w styczniu jak juz przestane pracować to coś w domu pokombinuję, bo teraz jak wracam i uśpię Jacka to nawet mi się nie chce włączać komputera, padam w pokoju w ktrym stoję
sylwia532
Fanka BB :)
lipa tak predko sie nie pochwale...........moze w listopadzie/grudniu jak mezyk wroci.problemy juz przy samym starcie........zainstalowalam sterowniki a komp mi aparatu nie wykrywa........szkoda a tak chcialam sie wam pokazac
kaska dla mnie suwaczek nie byl prosta sprawa-ale tu na forum jest stronka "jak wkleic suwaczek"krok po kroku,uparlam sie bo wszyscy maja(prawie ) ija tez musialam.
kaska dla mnie suwaczek nie byl prosta sprawa-ale tu na forum jest stronka "jak wkleic suwaczek"krok po kroku,uparlam sie bo wszyscy maja(prawie ) ija tez musialam.
A
agao
Gość
a ja nie mam cyfry ale pewnie jakbym miała to i tak bym nie wkeiła :
wodniczka22
Fanka BB :)
No dziewczyny gdzie te Wasze brzucholki co ??
Chwalić mi się tutaj zaraz...
Chwalić mi się tutaj zaraz...
A
azik
Gość
rzeczywiście, połowa na już na półmetku, ale ten czas szybko leci, mi jeszcze braj\kuje kilku dni
ale brzusio od ostatnich zdjęć mi nie urósł...
ale brzusio od ostatnich zdjęć mi nie urósł...
A
azik
Gość
agao skasowała starego nicka i jest teraz nowa "agao".
reklama
Podziel się: