reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

nasze brzuszki

agao pisze:
kaśka a jak tam Jacuś na drugiego dzieciaczka w domu zazdrosny czy zadowolony??? czy jeszcze nie przekjawia braterskich ucuc???
Cieszy sie że to brat, ale jest zazdrosny, ze lozeczko bedzie u nas w sypialni i juz zapowiedzial ze bedzie w nocy przychodził. :) Ogólnie codziennie rozmawia z brzuchem i twierdzi ze Jas mu cos odpowiada  :laugh:. Jacek, poniewaz od kilku ponad 4 lat mieszka tylko ze mna to jest troche mamisynkiem, i jest tez bardzo czuly, mysle ze zazdrosc bedzie bardziej widoczna jak brat przyjedzie do domu  :). Na razie staram sie zeby jak najwiecej uczestniczył w przygotowaniach na powitanie dzidziusia. Chyba tez mocno Go rozpieszczamy bo w poprzednim tygodniu dostał 3 żółwie Ninja, a to nie mala kwota bo razem 130 zł.  :)

reklama
fajnie, że tak jest. Ja pamiętam, jak moi rodzice zapowiedziel nam, że będziemy miały braciszka, to ja powiedziałam, że wolałabym psa.
(moi rodzice oddali naszego psiaka-owczarka niemieckiego, jak miał się urodzić nasz brat, bo pies atakował dorosłych, jak słyszał płacz dziecka i rodzice bali sie o mamę)

Dzięki dziewczynki rośnie strasznie szybko....

Co do terminu...zawsze miałam na 1 marca...a ostatnio przesunął mi się na 25-26 luty....ale wiadomo jak to jest...

Jak Jacek sie dowiedział, że bedzie mial rodzeństwo, to powiedziłą, że jak bedzie siostra to ją odda do innego brzuszka, albo zamieni z kims na brata. Teraz ten kłopot na z glowy. ;)

no no wodniczka ladny brzucholec ci rosnie :) i fajnie ci sie tak wysoko ulozyl
kingus- wspolczuje oddania pieska wiem co to znaczy, zwsze ma sie juz zal ze trzeba bylo tak zrobic
kaska- to ewidentnie dziewczynki mu nie leza... ale podrosnie to zmieni poglad, szczegolnie gdy brat bedzie podrywal jego dziewczyny hehe

W domu dziewczynka nie, ale do przedszkola prezenty nosi. W tamtym roku dał Magdusi konika na urodziny, a w tym zaniosl jednej jakas gazetke z rozowym portfelem :). Ciagle ma propozycje zebym kupila mu jakieś zabawki dla koleżanek. Adorator jeden. Drzwi otwiera i mowi: madam przodem. :laugh:. Takie mamusi delikatne wychowanie. ;)

Wodniczka - super brzusio., i czy ja dobrze widze ze masz nowa fryzurke?
Kaska74- ale aparat z tego Twojego synusia- tak sie usmialam z tego "madam przodem"!!!!

reklama
wodniczko ja tez mam 96 cm a brzusio mniejszy może inaczej rozłożony ale ty masz śliczny
kaska 74 uwazajcie z tym rozpieszczaniem ;) znajmoych starszy synek powiedział ze jak mu nie kupia tej sterowanej koparki to małemu szpilki w glowe wbije dotrzymAŁ słowa dostał łomot jakiego daleko aszukac ale efekt był odwrotny mieli z nim problem strazny

Do góry