reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

nasze brzuszki

Agao Trudno mi powiedzieć gdzie  ;D. Ogladalam w sobote Jackowe USG z 32 tygodnia i tam komentarz lekarza byl taki: dziecko mniejsze niz srednie, ale zdrowe. A dziecko sie urodzilo 9 dni po terminie i ważyło 3320g i miało 54 cm. Przybyło mi wtedy połne 20 cm w pasie. Nikt nie wierzył ze ide rodzić, po porodzie nie wierzyli ze juz urodzilam donoszone dziecko  ;D. Agao, ja pierwsze i jedyne spodenki ciążowe zaczelam nosic na koniec 6- tego miesiaca  :). Nie wiem czym to jest spowodowane, wszystkie laski w rodzinie maja w ciazy duze brzuchy.
A Jacek, chyba byl bardzo skulony  :( i ciagle mnie bolal kregoslup, lekarz twierdził że mi na nerwy uciska  :(. Nawet raz nie bylam w stanie sie podnieść z łózka, ale ogolnie wszystko ok.  :D

reklama
no tak w sumie niektóre laski tak mają moja kuzynka w 9 miesiącu miała brzuszek jakby przyłożyl jej większą bułkę

Brzuszki sliczne ja sie chlopa doprosic nie moge zeby mi sesje zrobil,mam jakies z lasu co bylismy na spacerku ale brzunia tak nie za bardzo widac.

A mam pytanko jak zmniejszyc zdjecie????????????????????bo ja kiep komputerowy jestem(chce przez ta zabe)

ja miałam w liceum kolezanke która pojechała do szpitala z objawami wyrostka ;)...okazało sie ze była w ciazy i własnie rodziła...nikomu sie nie przyznała....a ze zawsze była pulchna kobieta ,nie było niczego po niej widac :)...ale i tak uwazam ze postapiła bardzo nierozwaznie nieprzyznajac sie nawet mamie,....

podobno to tez zalezy od ilosci wod plodowych no nie?? wiec to jest sprawa bardzo indywidualna, ja w sobote tuz pod pepkiem mialam 87,5 cm jak teraz to nie wiem ale czuje ze sie "rozciagam".
acha i wiecie co policzylam dokladnie tygodnie wg kalendarza i wg tego ktory przesylala kinga to wyszlo mi ze jutro zaczymam 22 tydz. wiec na suwaczku jest troche pomieszane :D fajnie sie doweidziec ze jest sei dalej niz sie sadzilo...
oo qurcze to uparta byla ja bym tyle nie wytrzymala nic nie mowiac nikomu

reklama
kaśka a jak tam Jacuś na drugiego dzieciaczka w domu zazdrosny czy zadowolony??? czy jeszcze nie przekjawia braterskich ucuc???

Do góry