reklama
Milla
Mamy marcowe 06
Tez uzywałam i polecam.sylwia532 pisze:lolcia na poranione brodawki polecam masc BEPANTHEN ja mialam poranione w szpitalu przez 3 dni i masc pomogla jak reka odjal-jak zostanie to przyda sie do pupy maluszka-polecam
A
ara
Gość
catherinka
Marzec'06 i Lipiec'09
Milla pisze:Tez uzywałam i polecam.sylwia532 pisze:lolcia na poranione brodawki polecam masc BEPANTHEN ja mialam poranione w szpitalu przez 3 dni i masc pomogla jak reka odjal-jak zostanie to przyda sie do pupy maluszka-polecam
Też mam i też polecam :-)
Ara, brzucholek super! Rób jak najwięcej zdjęć - bo już niedługo będziesz go tylko wspominać :-)
Ja teraz kiedy oglądam fotki z ciąży - cieszę się, że je robiłam!
K
kasiula matula
Gość
mi sie nie chce na niego patrzec nawet samej w lustrze wiec nie chce nikomu życia obrzydzać nie dosć ze wisząca skóra to jeszcze cała w rozstępach
ja sie nie skusze
ja sie nie skusze
catherinka
Marzec'06 i Lipiec'09
Ja w sumie na razie 10 dni po porodzie, ale mam pytanko: po jakim czasie brzuszek się trochę "wsysa"? :-)
Czy tylko ćwiczenia go ściagają czy bez ćwiczeń też trochę sam się zmniejsza?
Ja jak na razie nie ćwiczę, boję się dużo ruszać, bo już mi się szew w jednym miejscu rozszedł... :-( i nie chcę na razie ryzykować kolejnego...
Czy tylko ćwiczenia go ściagają czy bez ćwiczeń też trochę sam się zmniejsza?
Ja jak na razie nie ćwiczę, boję się dużo ruszać, bo już mi się szew w jednym miejscu rozszedł... :-( i nie chcę na razie ryzykować kolejnego...
ja jestem miesiac po porodzie przez cc i naprawdę szybko mi się wciąga zostało mi tylko w pasie niecałe 10 cm do normalnego powrotu biodra pupa uda i cała reszta już wróciły do normy sama talia miałam przed ciążą 60-62 w ostatnim czasie ciąży 115 cm widzę jak z dnia na dzień brzuch mi się wciąga jeszcze ciut tłuszczu
reklama
Podziel się: