reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

nasze brzuszki

ja jestem po dwóch cc - i wyraznie gin mi powiedziała że można -
jedyny problem to po cc nie powinno sie dżwigać ciężarów - bo to grozi przepukliną

reklama
ja co prawda nie mialam cc ale brzusio to mi zostal taki jak w 3 miesiacu... :) tez sie zastanawiam jak tu sie za niego zabrac, nie wiem czy pocwiczyc juz sobie moge czy jeszcze poczekac...?

azik pisze:
ja jestem po dwóch cc - i wyraznie gin mi powiedziała że można -
jedyny problem to po cc nie powinno sie dżwigać ciężarów - bo to grozi przepukliną
azik..mam pytanie z czystej ciekawosci....jak wyglada rana po cesarskim cieciu drugim razem ..........tzn chodzi mi o to czy drugie ciecie jest nad pierwszym a moze ciecie jest pionowe ......czy tez w tym samym miejscu ..........bo ja tez mialam cc i kiedys tam w przyszlosci bedzie mnie czekalo drugie cc.......

Z tego co ja wiem to tną w tym samym miejscu, wycinają starą blizne i zszywają, tak miała dziewczyna która ze mną leżała na sali i miała właśnie drugą cesarkę.

reklama
Do góry