reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze brzuszki

reklama
Wczoraj jak byłam w sklepie z moją siostrą i poszłam do kasy pierwszeństwa dla kobiet w ciąży to przede mnie podchodzi babka z małym dzieckiem i do mnie że to jest kasa pierwszeństwa i ja jej mam ustąpić. Ja się tak na nią patrze i na siebie i się śmieje.A kasjerka do tej babki czy ona nie widzi że ja jestem w ciąży...... Miałam na sobie czarny sweter i to może dlatego nie było tak widać. Zresztą jak się mnie ludzie pytają który miesiąc i mówię że 9 to mi nie wierzą... A mi się wydaje że mam wielką piłkę przed sobą. Ale pępek też mam wklęsły.:)

marma PARANOJA HEHEH nORMALNIE LUDZIE SA GENIALNI mOGLAS JEJ POWIEDZIEC ZE TO NIE KASA pierszenstwa dla matek z dzieckiem tylko dla ciezarnych
:-)
Ja spotkalam wczoraj znajoma to mi pwiedziala ze mam sliczny zgrabny brzuszek hehehe

Mam tak samo haha też nikt nie wierzy, że to końcówka. Przy koleżance, która ma termin na ten sam dzień wyglądam jak w 5 m-cu.

Na razie na wadze + 11kg :-)

To nie chodzi o niewierzenie czasem po prostu ludzie nie chcą widzieć tych brzuszków :wściekła/y:
Mnie wq... jak stoję i czekam ale żeby ktoś ustąpił - gdzie tam.
Na razie 3 razy mi się zdarzyło że ktoś mnie przepuścił.
Ostatnio stałam na poczcie - specjalnie poszłam do takiej gdzie nie trzeba pobierać paragoników i czekać na wywołanie numerka.
Ech same babcie i żadna dosłownie nie przepuści a chciałam fax wysłać - spytałam pani w okienku czy musze stać aby wysłać - z miną dosłownie srającego kota odpowiedziała, że tak.
Jedno okienko otwarte, ludzie płacą rachunki więc schodzi się trochę z tym a ja tylko chciałam fax wysłać :wściekła/y:
Przepraszam za wyrażenie ale byłam wściekła jak nic.
Usiadłam na ławce i czekałam aż godzinkę na swoją kolej.

A mi chyba znów opadł wieczorkiem znow pomaluje pepol i przystawie do mojej rury:-p A dzis pierwszy raz ktos mi ustapił miejsca w przychodni tzn w laboratorium:szok::cool2:

ludzie są chamscy, a najbardziej ci starsi którzy od młodych wymagają ustąpienia im miejsca w "tramwaju".zwyczajnie nie chcą widzieć.

Co do brzuszków, ja proponuję wkrótce założyć nowy brzuszkowy, ale dla "pomniejszających się":-p Ja mam na bank dyche ciążową do zrzucenia plus 5 z przed czyli 15, po prostu bomba:-):-):-) planuje zacząć coś robić ze sobą od listopada mam nadzieje że w miesiąc dojdę do siebie. Jakiś doping by się przydał :-p co wy na to dziewczyny:confused::cool2: czy to tylko ja jestem taka wielka??:zawstydzona/y::szok::confused:

reklama
Ja mam w ciąży +10 ale sprzed ciąży też mialam trochę nadprogramowych kilogramow więc też muszę się za siebie wziąść po porodzie.

A mi nikt nie ustąpil nigdzie pierwszeństwa aż do dziś stałam do kasy w kolejce i taki starszy pan mnie przepuścił przed siebie, bylo mi bardzo miło:tak::tak:
Justynko- Madzia ma rację teraz tak naprawdę jeszcze nie wiadomo bo dopiero co urodzilaś i musisz troszkę poczekać z tymi obliczeniami ile trzeba będzie zgubić;-)

Do góry