reklama
dorota123456789
oliwka,alanek i lilianka
CIRIL ja tez fotek nie widze :-(
BLOND mamy bardzo podobne wymiary Ale nie piersi oczywiscie by chyba takich malych jak ja to zadne nie ma :-(
BLOND mamy bardzo podobne wymiary Ale nie piersi oczywiscie by chyba takich malych jak ja to zadne nie ma :-(
blond_20
Czarownica
Dorotka nie przejmuj sie tym....co z tego ze mi cycki urosly jak razem z nogamija sie po porodzie w 42 ledwo wbije w nogach:-(bo teraz 40 jest przymale:-(CIRIL ja tez fotek nie widze :-(
Ciril ładny arbuzik;-)
Co do brzuszków to co Wy na to:
TUMMY TRIMER NEW Gorset Pas POPORODOWY HIT XL (436264592) - Aukcje internetowe Allegro
tylko jaki rozmiar powinnam sobie kupić
Co do brzuszków to co Wy na to:
TUMMY TRIMER NEW Gorset Pas POPORODOWY HIT XL (436264592) - Aukcje internetowe Allegro
tylko jaki rozmiar powinnam sobie kupić
magdziunia
Październikowa Mama'08
Ciril brzusio śliczny - ja też zrezygnowałam z image na rzecz fotosika.
Ciril napewno masz rację...moja mama miała taki kołnierz na szyję i też mogła go nosic najwyżej godzinę dziennie. Mieśnie trochę odpoczywały ale z drugiej strony sie nie przyzwyczajały do tego że nic nie muszą robić. Więc chyba nie kupię tego pasa a na wielkie wyjscie będą wielkie gacie;-)
reklama
gusia 80
Przyjaciólki08 Mamusia08
Ciril jaki piekny brzusi wyglada jakby tm piłeczke sie włozyło poprostu bomba :-), czy to ma byc synek ??