reklama
Ja mam jeszcze więcej
A na brzuszek tu są ćwiczenia tylko brak motywacji:-(wystarczy 42dni ćwiczyć może zaczniemy i będziemy się dopingować;-)
Aerobiczna "6" Weidera - Trening w kulturystyce - Wiadomości - Kulturystyka.org.pl Kulturystyka i Ćwiczenia Fizyczne
A na brzuszek tu są ćwiczenia tylko brak motywacji:-(wystarczy 42dni ćwiczyć może zaczniemy i będziemy się dopingować;-)
Aerobiczna "6" Weidera - Trening w kulturystyce - Wiadomości - Kulturystyka.org.pl Kulturystyka i Ćwiczenia Fizyczne
estragon
mamusia synusia:P
Ja mam jeszcze więcej
właśnie zaczęłyśmy z siostrą trening, jedna seria, a ja jestem wykończona)
dodałam sobie tę stronkę do ulubionych- od jutra zacznę, bo teraz idę już małego do kąpieli szykować, a na wieczór umówiłam się na randkę z moim M
i będę spijała... Karmi
estragon
a ja wczoraj rozmawiałam z mężem i od lipca kupuję karnet na siłownię Najtrudniej będzie zorganizowac czas, tak, żeby ktoś był w domu i jednoczesnie w tym samy czasie żeby były zajęcia. Teraz jest fajna promocja i karnet dla VIP kosztuje 105 zł/miesiąc przez wakacje. Aaale się cieszę
to super, niedaleko mnie jakieś 5 km też jest fitness dla Pań, ale to ja jestem głupia, bo nie chcę małego z M zostawić, tym bardziej, że M wraca z pracy jak ja młodego kąpie czylo koło 19.30 więc ja wtedy też już po całm dniu padnięta jestem
estragon
tutaj:kurcze podziwiam ze Wam się tak chce, estragon gdzie będziesz chodzić?
ENERGYM Fitness Club - Strona główna
w sumie mam 5 minut autobusem
reklama
Podziel się: