reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

nasze brzuszki i kilogramy

Też mam w pasie 25 więcej i tak wymyśliłam sobie że właśnie najlepszy będzie hula-hop :tak: Tylko sobie musze najpierw sprawić a potem nauczyć się tym posługiwać...

NIkita, ja hulałam na hula-hop z pół roku... nic mi w pasie nie ubyło. Musiałam przerzucić się na inne ćwiczenia. Mam nadzieję, że u Ciebie będą rezultaty

reklama
Dziewczyny po cc, które już ćwiczą!!!!
Ile po porodzie trzeba odczekać by zabrać się za ćwiczenia???? Bo mnie już sumienie trapi, że powinnam z tym cielskiem co się do brzucha przykleiło coś zrobić. Niesety zapomniałam zapytać gina, w necie szukałam info ale bardzo różne teorie znalazłam..
oczywiście chodzi mi głównie o ćwiczenia na brzuch, pośladki i nogi??? HEEEELP

ja nie odpowiem bo mi sie nie chce ćwiczyć :baffled:, ale gdzieś czytalam ze lekkie ćwiczenia po 2 miesiącach , ja chyba bym sie jeszcze bala ćwiczeń na brzuch

Ja też mam jakieś 5 kg do zrzucenia, ale moje marzenie to w sumie 9.
Niby BMI mam OK, ale raczej górna granica i się za grubo czuję i nie lubię mieć brzucha, łeeee

A hula hop pożyczę od moich córek ;))

3 dni robiłam brzuszki i machanie nogami na leżąco, na moje boczki, ale potem był wyjazd na działkę i się odechciało....

a ja oficjalnie mogę powiedzieć, że moja waga jest na poziomie tej sprzed ciąży i wcale mnie to nie cieszy :/ chciałam zachować ze 2-3kg a tu dooooooooooooopa!
plus jest taki, że dziś już śmigałam w swoich najwęższych jeansach :-D

reklama
Awru - Ty szczęściaro!!!
U mnie waga powolutku spada.. zauważyłam, że po prostu spadł mi mocno apetyt, weny i czasu na gotowanie obiadów nie mam... totalna niemoc twórcza@!!!!
Biedny A. wraca wieczorem z pracy głodny a tu doopa blada, na razie kombinuje chłop z kanapkami
muszę zabrac sie za ćwiczenia, bo pomimo spadku wagi - nadmiar skóry jest i chyba już pozostanie jeśli się z tym poważnie nie rozprawię. POstanowiłam zaczac ćwiczenia po skonczeniu 3 m-cy przez moją Tosinę

Do góry