reklama
Zrobię co w mojej mocy. Tiger mi dziewczyńskie fluidy przesłała, wy też dmuchnijcie w komputerki
Ja dmucham z całych sił - zatem z tonę fluidów masz ode mnie i Jagódki
Bo przecież u Ciebie Jaśminka miała być, prawda?
N
nataliak
Gość
wlasnie mi powiedzial ze kocha mnie, moje rozstepy i powod ich powstawania i mam sie nie przejmowac
wlasnie mi powiedzial ze kocha mnie, moje rozstepy i powod ich powstawania i mam sie nie przejmowac
Super! :-)
afiliacja, superowy masz brzuszek- mega symetryczny i równy, jakz książki:-)
A co do brzuszka Shyangel, to ja mam takie samo wrażenie- że w ciuchach jest większy, bardziej go widać. I nie noszę w sumie luźnych ubrań, które by go powiększały, raczej takie blisko ciele- a i tak bez ubrania wydaje mi się mniejszy:-)
A co do brzuszka Shyangel, to ja mam takie samo wrażenie- że w ciuchach jest większy, bardziej go widać. I nie noszę w sumie luźnych ubrań, które by go powiększały, raczej takie blisko ciele- a i tak bez ubrania wydaje mi się mniejszy:-)
nie mogę wejść do albumikuw ogóle co druga strona mi nie działa, zaraz pewnie forum też zalokujeteż dziś zamieściłam zdjęcie brzuszka, ale w albumiku :-)
flintolinka
Fanka BB :)
Ja też mam wrażenie,że ubrany brzusio jest większy niż taki nagi...
afiliacja ee jak kuknąć te zdjęcie Twojego brzusia w albumiku? bo takich rzeczy jeszcze na tym forum nie ogarnęłam więc HELP :-)
afiliacja ee jak kuknąć te zdjęcie Twojego brzusia w albumiku? bo takich rzeczy jeszcze na tym forum nie ogarnęłam więc HELP :-)
reklama
natalia_lila
Fanka BB :)
To moj brzucholek z dzisiaj (23,5tygodnia). Od początku ciąży 7kg na plusie. Biodra też sie poszerzyły- o 5cm. Myślicie że po porodzie sie zmniejszą czy już takie zostaną? Wchodzę we wszytskie spodnie sprzed ciąży ale o dopięciu sie nie ma mowy. Mam w domu ze 20 par spodni i nie widzi mi sie wyrzucanie ich i kupowanie nowych.
Ostatnia edycja:
Podziel się: