reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

nasze brzuszki i kilogramy

reklama
co do wielkosci brzuchow to wczoraj mi znajomy opowiedzial smieszna historyjke. pracowal z jakas laska i ktoregos dnia ona przyniosla szefowi zwolnienie i mowi ze w ciazy jest. on na nia patrzy i mowi: ale to chyba jeszcze sporo czasu pani ma do rozwiazania? a ona na to: koncze wlasnie 8miesiac... <lol> prawie nic nie bylo widac!

ano córunia, córunia...
30 grudnia byłam na połówkowym usg i dzidzia zrobiła nam suprise ;-)
Ja się bardzo cieszę bo właśnie o dziewczynce marzyliśmy :-)

To super! Też się cieszę :-) To jeszcze czekamy na Oleśkę i może okaże się, że na naszym łódzkim spotkanku było aż 11 kobitek (razem z córką Agi) :-p bo jak na razie wszystkie pod serduszkiem dziewczynki nosimy :-)

Mnie zmyliła lista majóweczek, na której w dalszym ciągu widniejesz jako szczęśliwa mama chłopca :-D

Oleśka ! dmucham dmucham ile wlezie :-) Niech no Jaśmina się ośmieli i wreszcie da podejrzeć się na usg ;-)

reklama
Do góry