reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

nasze brzuszki i kilogramy

mam takie jasniejsze pionowe kreski po obu stronach pepka. na bank z tego beda rozstepy :/

No nie wiem, bo rozstępy to najpierw są różowe nie słyszałam żeby były jasne - później bledną. Może się coś odznaczyło na skórze - jakaś gumka czy coś innego. Ja ostatnio też się przeraziłam że coś się robi, ale po dalszej obserwaji okazało się że to skóra się tak zagięła i powstały takie zmarszczki od siedzenia dłużej - zniknęło po jakimś czasie. Ale dostałam kopa do częstszego smarowania brzucha :tak:

reklama
od kilku dni tak mam. i ja nie miewam rozowych rozstepow tylko wlasnie jasniejsze od koloru skory. mam troche na udach i zawsze tylko takie byly.

nataliak ale rozstępny najpierw czerwont się robią..
a czym smarowałaś brzuch, że tak szybko wychodzą? a może nagle ci wywaliło brzuch?

flintolinka ładny brzusio :tak:

No to pewnie nie są za bardzo widoczne skoro takie malutkie - smaruj te nowe intensywniej - dłuższy masaż - to może zupełnie się rozejdą i będzie je widać tylko z mega-bliska. Najważniejsze to żeby nie było takich czerwonych albo fioletowych "batów" że aż po nich blizny zostają takie pomarszczone.
Tak sobie myślę że soko takie jasne masz to skóra aż tak bardzo się nie rozeszła żeby byLo widać skórę właściwą - czyli różową. Pracuj nad tym kochana

brzuch mi owszem szybko rosnie. mam kilka smarowidel ale oczywiscie mi sie nie chcialo ich stosowac. za to teraz bede pewnie co godzine cos wsmarowywac. i uwierzcie ze rozstepy nie musza byc rozowe.

brzuch mi owszem szybko rosnie. mam kilka smarowidel ale oczywiscie mi sie nie chcialo ich stosowac. za to teraz bede pewnie co godzine cos wsmarowywac. i uwierzcie ze rozstepy nie musza byc rozowe.
ja pamiętam z czasó mojej młodości jak mi się robiły na biodrach i piersiach to najpierw były czerwony a potem stawały się dopiero coraz bledsze, aż teraz są białe..
ostatnio się obudziłam i patrzę na prawej piersi mam wielkie czerwony krechy, myślę sobie: super, mega rozstępy.. ale tak sie przyglądałam a to piżama mi się odcisnęła. całe szczęscie.
a kremami miałam smarować się 2 razy dziennie ale robię to tylko wieczorem rano jakoś i zimno jest :)

A oto mój brzuszek z dzisiaj. Rośnie skokowo. Nic nic aż tu mnie skóra swędzi, ciągnie po bokach, rano wstaje a tu taaaaaaaaaaaaaki brzusio, i tak co kilka dni :-)
Ale nie wiem czemu w bluzce tu na tym zdjęciu wydaje mi się dużo bardziej ogromniasty niż bez ciuchów :sorry2: dziwne:dry:
To zdjęcia z dzisiaj czyli 24 tydzień i 1 dzień

Załączniki

• jpg.jpg
    jpg.jpg
    16,8 KB · Wyświetleń: 47
  • jpg1.jpg
    jpg1.jpg
    12,2 KB · Wyświetleń: 46
reklama
Do góry