reklama
katagorka20
Fanka BB :)
To moj brzucholek z dzisiaj (23,5tygodnia). Od początku ciąży 7kg na plusie. Biodra też sie poszerzyły- o 5cm. Myślicie że po porodzie sie zmniejszą czy już takie zostaną? Wchodzę we wszytskie spodnie sprzed ciąży ale o dopięciu sie nie ma mowy. Mam w domu ze 20 par spodni i nie widzi mi sie wyrzucanie ich i kupowanie nowych.
ŚLiczniutki brzuszek!!! ja narazie w biodra nie poszłam , ale czuje ze tak sie stanie. i trzeba bedzie zmieniac garderobe po porodzie
dziewczyny, ja robię zdjęcie brzuszka regularnie i zawsze pod tym samym kątem, bo od tego wiele zależy na zdjęciu Przynajmniej mam ładniutkie porównanie:-) Pora na następne zdjęcie za 10 dni:-)
A Wasze brzuszki śliczniutkie!:-)
A Wasze brzuszki śliczniutkie!:-)
Fintolinka, albumiku nie znajdziesz na forum. To nasz prywatny albumik , trzeba trochę z nami pobyć i postów napisać żeby dostać do niego dostęp. Komi go założyła i ona tam rządzi, o dostęp trzeba ją poprosić na priv, ale chyba za krótko jeszcze jesteś
flintolinka
Nikita84 Aha, no okey :-) to dzielnie będę czekać :-) hehe
Natalia_lila śliczny Twój brzusio
A ja zastanawiam się kiedy mój brzusio znowu zrobi wielkie BUM i się powiększy :-) chociaż nie wiem czy się nie powiększa dalej bo tak mnie skóra swędzi,że uhhh .... :-)
Natalia_lila śliczny Twój brzusio
A ja zastanawiam się kiedy mój brzusio znowu zrobi wielkie BUM i się powiększy :-) chociaż nie wiem czy się nie powiększa dalej bo tak mnie skóra swędzi,że uhhh .... :-)
mój chyba jutro, bo dziś zaczał swędzieć, a zawsze jak swędzi, to na drugi dzień jest bumA ja zastanawiam się kiedy mój brzusio znowu zrobi wielkie BUM i się powiększy :-) chociaż nie wiem czy się nie powiększa dalej bo tak mnie skóra swędzi,że uhhh .... :-)
flintolinka
Ty to masz fajnie, a mi to tak jakby fazowomój chyba jutro, bo dziś zaczał swędzieć, a zawsze jak swędzi, to na drugi dzień jest bum
Nikita84 ja to chyba zbyt leniwa jestem,żeby takie fotki robić, z drugiej strony żałuję bo bym miała fajną pamiątkę ;-)
reklama
Podziel się: