reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

nasze brzuszki i kilogramy

reklama
d41d88dbe8850f4b63885f0d91f7ace2.jpg

To moj brzucholek z dzisiaj (23,5tygodnia). Od początku ciąży 7kg na plusie. Biodra też sie poszerzyły- o 5cm. Myślicie że po porodzie sie zmniejszą czy już takie zostaną? Wchodzę we wszytskie spodnie sprzed ciąży ale o dopięciu sie nie ma mowy. Mam w domu ze 20 par spodni i nie widzi mi sie wyrzucanie ich i kupowanie nowych.

ŚLiczniutki brzuszek!!! ja narazie w biodra nie poszłam , ale czuje ze tak sie stanie. i trzeba bedzie zmieniac garderobe po porodzie

mi też poszło już w biodra a też mam sporo spodni, po jeśli nie wróci sie do figury sprzed ciąży, to kupi się nowe spodnie :-)

dziewczyny, ja robię zdjęcie brzuszka regularnie i zawsze pod tym samym kątem, bo od tego wiele zależy na zdjęciu:tak: Przynajmniej mam ładniutkie porównanie:-) Pora na następne zdjęcie za 10 dni:-)
A Wasze brzuszki śliczniutkie!:-)

Fintolinka, albumiku nie znajdziesz na forum. To nasz prywatny albumik , trzeba trochę z nami pobyć i postów napisać żeby dostać do niego dostęp. Komi go założyła i ona tam rządzi, o dostęp trzeba ją poprosić na priv, ale chyba za krótko jeszcze jesteś

Nikita84 Aha, no okey :-) to dzielnie będę czekać :-) hehe :tak:
Natalia_lila śliczny Twój brzusio:-p
A ja zastanawiam się kiedy mój brzusio znowu zrobi wielkie BUM i się powiększy :-) chociaż nie wiem czy się nie powiększa dalej bo tak mnie skóra swędzi,że uhhh .... :-)

Fintolinka, ja też nie robię co do dnia, nawet 5 dni w tą czy w tą, po prostu aparat kładę w tym samym miejscu, ustawiam samowyzwalacz i staję zawsze w tym samym miejscu. Właściwie klękam na łóżku:-)

reklama
fajne brzuszki, ja mam wrazenie że w ciuchach większe brzuszki są:tak::-) a ja z utraconych 4 kg, odrobiłam już 2 no zobaczymy jak to będzie dalej:tak:

Do góry