reklama
filonka
Fanka BB :)
no też tak myśle, ze kazdy przechodzi to inaczej.... moja siostra równiez jest w ciazy tyle ze rodzi w połowie lutego i od poczatku zaczęła szybko przybierać krągłości i na wadze..... a mnie wciąz dopytuje kiedy to ja w końcu troche nabiore kilogramów i jak chwale się jej że juz tam pół kg przytyłam to ona cytuje "no nareszcie " :-):-) bo ogólnie to dopiero w 4 mies ciązy mój brzusio sie uwydatnił
magda102
A ja się muszę pochwalić, Święta jakoś na mojej wadze się nie odbiły w sposób negatywny.Waga sprzed i po jest taka sama, a jadłam normalnie. No może nie tak normalnie jak to się zwykle zażerałam w Święta, ale jednak jadłam ino ciut rozsądniej zważając na moje problemy z wypróżnianiem....
....a ja się wczorja dowiedziałam, ku mojemu zaskoczeniu, że mam tylko 2kg na plusie od początku ciąży... Czyli od ostatniej wizyty przytyłam jakieś o,5 kg Myślałam, że będzie więcej, ale good 4 me, mniej będzie mnie pod koniec;-)
natalia_lila
Kurcze myślałam że jestem sama z tym swoim małym brzyszkiem, ale widzę że to naprawdę kwestia indywidualna, że niektóre dziewczyny mają wieksze brzuszki w 16 tygodniu od tych w 22tc.
reklama
jaszczurka86
Ja mam 6,5 kg na plusie...ale wszystko jest w brzuszku i piersiach więc ładnie się rozlożyło :-) W pasie mam 82 dużo bo przed ciążą miałam 67:-)
Podziel się: