reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

nasze brzuszki i kilogramy

Kochane mi jeszcze brakuje około 2-2,5 kg do wagi sprzed ciązy,z tym,że ja schudłam na początku ciązy 5 kg.Co wcale o niczym nie świadczy.Pod koniec ciązy mogę was wszystkie przegonić:zawstydzona/y:

reklama
Buuu waga wskazała ......... 58 kg......... +6kg od poczatku ciązy.....

a mialam skonczyc na 65kg - tyle to jabede miala w 30 tc :(

niezłe mam tempo, tyle z Antosiem to ja mialam w 27 tc...

Załączniki

• Zdjęcia-0245.jpg
    Zdjęcia-0245.jpg
    21,6 KB · Wyświetleń: 84
i dodam , że ja to czasem sie martwię słuchając innych, że za mało mi przybywa .... zawsze jak tyłam przed ciązą to w brzuszek i policzki okrągłe mi się robiły:-) a teraz tylko brzuszek mi wysadza :-):-):-)

Witam wszystkie przyszłe Mamusie. Chce tylko zaznaczyc swoją obecnośc bo nie wiem czy będę miała czas się udzielac, na pewno będę czytac:) ja jestem własnie w 19tym tygodniu mojej drugiej ciąży, na plusie mam ok 3kg. Przed ciążą ważyłam 58-60kg przy wzroście 172cm.

reklama
aa jeszcze jedno, tak czytam co pisałyście na poprzednich stronach i doszłam do tematu kolczyka w pępku.. więc tak.. ja miałam takiego kolczyka i mimo że wyjęłam to na tej skórze między dziurką a pępkiem zrobił mi się rozstęp, malutki, teraz praktycznie niewidoczny, ale jednak.. dodam jeszcze, że był to mój jeden rozstęp na brzuchu przez całą ciążę. Tak więc apeluję - kolczyki wyciągnijcie(raz na jakis czas można włożyc żeby dziurka nie zarosła) i smarujcie to miejsce często oliwką lub kremem na rozstępy bo podatne jest na pękanie i to bardzo

Do góry