reklama
malina29
Mama debiutująca
Aga - to może jednak te pryszcze sa na "dziewczynkę"?
wiem, że to wszystko przesądy, ale może akurat się sprawdzi?
a co do apetytu - to mam niemiłe wiadomości - rośnie, rośnie.... staram sie oszukiwać - jem kisielki, pieczywko chrupkie (moja mama nazywa to steropianem) albo sużo piję ale obiady to ja jem naprawde spore..
cholera, ja naprawdę tem mój limit 13 kg wykorzystam do 7. m-ca...
wiem, że to wszystko przesądy, ale może akurat się sprawdzi?
a co do apetytu - to mam niemiłe wiadomości - rośnie, rośnie.... staram sie oszukiwać - jem kisielki, pieczywko chrupkie (moja mama nazywa to steropianem) albo sużo piję ale obiady to ja jem naprawde spore..
cholera, ja naprawdę tem mój limit 13 kg wykorzystam do 7. m-ca...
malina29
Mama debiutująca
Malina ale my jesteśmy już w 6 miesiącu. Wg suwaczka 22 tydzień, to 6 miesiąc
no tak, ale dopiero początek tego 6. m-ca a u mnie jeszcze jest tak kwestia, że wg usg moja dzidzia jest młodsza od terminu wg OM o cały tydzień (w suwaku zostawiłam już wg OM)
natalia_lila
Fanka BB :)
Brzuszek zrobiony w 2-gi dzień Świąt
N
nataliak
Gość
liczac miesiace kalendarzowe to 6miesiac zaczyna sie po 22,5tygodnia
estragon
mamusia synusia:P
liczac miesiace kalendarzowe to 6miesiac zaczyna sie po 22,5tygodnia
nie wiem dokładnie kiedy, bo nie sprawdzałam tego, ale na moim suwaczku wskoczyło na 6 miesiąc w 22,2;-). Jakoś mnie to zszokowało, bo wydawało mi się, że dopiero 5 zaczęłam
N
nataliak
Gość
liczy sie tak ze miesiac ma 4,5tygodnia w sensie 4 i pol
reklama
szkoły są rozne i spotkalam sie z takim podziałem, ze jest nierówna liczba tygodni. 3 i 5 m-c maja po 5 tygodni.liczy sie tak ze miesiac ma 4,5tygodnia w sensie 4 i pol
Jak liczyć tydzień i miesiąc ciąży? | Serwis świadomych rodziców radosnych dzieci
Podziel się: