reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

nasze brzuszki i kilogramy

Ludzie zapominają, ze 9-ty miesiac tez trzeba przechodzić cały... a oni ze tylko 8 miesiecy i na poczatku 9-ego rodzisz a to przeciez nie prawda.. bo musisz ten caly miesiac skonczyc....
stad tyle nieporozumien...

Bo dla nich nasz kwiecien to - miesiac 8-my
a przeciez to jest miesiac - 9-ty

Ja mialam okres 1-ego sierpnia... wiec wg "ludzi" nieciezarnych od 1-ego stycznia 2010 zaczynam 6-sty miesiac

reklama
Ja mialam okres 1-ego sierpnia... wiec wg "ludzi" nieciezarnych od 1-ego stycznia 2010 zaczynam 6-sty miesiac
tak troszkę nie na temat... ale julinex mi przypomniałaś... Na drugi dzień swiąt starszyzna rodu popiła troszkę (naprawde minimalnie jak na moje standardy;-)) wieczorem z okazji urodzin teścia i sie strasznie w którymś momencie przejęli tym, że ja trzeźwa i pewnie zmęczona. I się nawzajem uciszali : Ciiii, ciiii przeciez tu są LUDZIE W CIĄŻY. Jedno palnęło, reszta podłapała i tak teraz mówimy :-D

tak troszkę nie na temat... ale julinex mi przypomniałaś... Na drugi dzień swiąt starszyzna rodu popiła troszkę (naprawde minimalnie jak na moje standardy;-)) wieczorem z okazji urodzin teścia i sie strasznie w którymś momencie przejęli tym, że ja trzeźwa i pewnie zmęczona. I się nawzajem uciszali : Ciiii, ciiii przeciez tu są LUDZIE W CIĄŻY. Jedno palnęło, reszta podłapała i tak teraz mówimy :-D
Ludzie w ciąży, o ludzie!:-D:rofl2::rofl2::rofl2::-D:-D:-D:-D:-D:-D:rofl2::rofl2::rofl2::-D:-D

To ja też się pochwalę swoim brzuszkiem :-)

23 tc
brzuszek%2023%20tc.jpg

Świetny brzuszek :)
A ja sobie wziełam z gabinetu, takie kułeczko(dookoła jest narysowany kalendarz)... Ustawiam sobie pierwszy dzien ostatniej miesiaczki i pokazuje mi dokładnie w jakim dniu- jaki tydzien zaczynam i ktory to miesiac... :):)

A co do deprechy z powodu swojego wygladu, poruszony kilka stron wczesniej... U mnie podobnie... moze to nie deprecha ale przed kazdym jest płącz jak ja wygladam... ;/

Świetny brzuszek :)
A ja sobie wziełam z gabinetu, takie kułeczko(dookoła jest narysowany kalendarz)... Ustawiam sobie pierwszy dzien ostatniej miesiaczki i pokazuje mi dokładnie w jakim dniu- jaki tydzien zaczynam i ktory to miesiac... :):)
też mam takie kółeczko, ale u mnie pokazuje więcej niż suwaczek- o kilka dni :-)
a tu mój brzusio tak jakoś na początku 21 tygodnia :-p
tylko jakos w ciuchach tak mniejszy jest hmmm

Załączniki

• buszek 21 tydzień.jpg
    buszek 21 tydzień.jpg
    23,4 KB · Wyświetleń: 40
reklama
Do góry