reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

nasze brzuszki i kilogramy

reklama
Zmartwiłam się :-( nie miałam czasu się ważyć od niecałych 2 tyg, po weselu zaraz się rozchorowałam, rozłorzyło mnie totalnie, stan podgorączkowy, wymioty a dziś waga 3kg w dół

....a ja nie widziałam się z moim mężem 4 dni raptem, dzisiaj przyjechał i stwierdził że dzidzia urosła:eek:a wcześniej nie widzial mnie przez tydzień i powiedział że nie ma różnicy:eek:

No no - ja mam dziś swój debiut w ciążowych jeansach - śmiesznie mi sie w nich chodzi...przeleżały biede z miesiąc w szafie i wreszcie mają swój wielki dzień.
mam już 3,5 kg do przodu - ale wydaje mi się, że raczej poszło w brzuszek :-)

No no - ja mam dziś swój debiut w ciążowych jeansach - śmiesznie mi sie w nich chodzi...przeleżały biede z miesiąc w szafie i wreszcie mają swój wielki dzień.
mam już 3,5 kg do przodu - ale wydaje mi się, że raczej poszło w brzuszek :-)
u mnie podobne, weszłam dziś na wagę i równo 3, 5 kg, ale po sobie nic nie widzę, tylko brzuszek i biust, więc spoko.
mam dresy ciązowe takie z pasem na brzuchu i cały czas po domu je noszę, a jak wychodzę między ludzi, to zakładam bardzo niskie biodrówki i też nie mam ucisku na brzuszek :-)
jakoś trzeba sobie radzić :tak:

a ja 3 kg, wszystko w brzuch i tyłek, no i może jeszcze w uda...robię sie kulką;-) waga przed ciażą 59kg teraz 62 kg, ale tak sobie myślę, że rok przed ciążą straciłam na wadze 10 kg (z 68 na 58), tak wtedy się za siebie wzięłam i udało się...ale jesli wtedy by mi sie nie udało zeszczupleć, to wagą wyjściowa do ciąży byłoby 68kg, to dopiero byłabym paczek;-)... dodam, że mam 164 cm wzrostu...

A ja przed ciążą 59kg ,a teraz 57 kg . A zaczełam jeść normalnie. Bo na początku to nie mogłam na nic patrzeć. A mam 158 cm wzrostu. Jestem ciekawe przy końcówce ciąży będę wyglądać :zawstydzona/y:.

Ja wczoraj dostałam zaproszenie na chrzciny 8 maja 2010:wściekła/y::szok: Monstrum będę.Prawie trzy tygodnie przed porodem:szok: Ludzi będę straszyć.Co ja wtedy na siebie założę ? A muszę iść ,bo to chrzest przyjaciólki córki:-(

reklama

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry