reklama
estragon
mamusia synusia:P
girls,
wczoraj na vacu poznałam miłego pana, jak się później okazało lekarza, który w ciągu miesiąca stracił 8 kg! Przestał tylko jeśc słodycze i miał za sobą 10 zabiegów na vacu. Jestem w szoku! Dodam, że nie był otyły, wg mnie 'normalny' jak na swój wiek. To teraz czekam jak na mnie zadziała
Poza tym wczoraj znów zgrzeszyłam- siostra zaprosiła mnie do greckiej i zjadłam girllowane polędwiczki z bakłażanami. Teraz to na bank będę miec jakiś zastój...
wczoraj na vacu poznałam miłego pana, jak się później okazało lekarza, który w ciągu miesiąca stracił 8 kg! Przestał tylko jeśc słodycze i miał za sobą 10 zabiegów na vacu. Jestem w szoku! Dodam, że nie był otyły, wg mnie 'normalny' jak na swój wiek. To teraz czekam jak na mnie zadziała
Poza tym wczoraj znów zgrzeszyłam- siostra zaprosiła mnie do greckiej i zjadłam girllowane polędwiczki z bakłażanami. Teraz to na bank będę miec jakiś zastój...
malina29
Mama debiutująca
no to mnie zmotywowałaś do tego vacu:-)girls,
a i miałam zapytać, w jakim tempie ćwiczyłaś? dałaś radę bez problemu 30 min?
a co do grzeszenia...jeju, ile ja mam na sumieniu a jednak schudłam...tak więc nie przejmuj się małymi wpadkami, wiadomo, że nie wskazane ale czasem się zdarzają i są takieee miłe :-)
estragon
na przybyszewskiego, niedaleko platiniumestragon, gdzie chodzisz na to vacu?
estragon
56 kg... wróciłam do swojej maksymalnej wagi jaką miałam kiedykolwiek przed ciążą. praktycznie cały tydzień jadłam gdzieś na mieście (niby starałam się wybierac potrawy jak najbardziej bliskie dukanowi, ale do ideału im na pewno sporo barkowało); i mimo to schudłam. Właściwie teraz to już nie wiem czy się cieszyc czy martwic, bo coś za szybko ta waga leci. Cztery pełne tygodnie i 6 kg w dół.
... a piersi wiszą mi po pępek a brzuch po kolana:/
za to na buzi wyglądam o niebo lepiej<--- tak nieskromnie coby się dowartościowac
... a piersi wiszą mi po pępek a brzuch po kolana:/
za to na buzi wyglądam o niebo lepiej<--- tak nieskromnie coby się dowartościowac
julita1212
Szczęśliwa mamusia:) Cudownej dwójeczki :*
no a ja niestety przytyłam, faktycznie jem więcej i urozmaicone k=jedzenie bo boję się że znowu mi sił braknie i będę ciągle słaba..ale znowu nie podoba mi się te moje "boczki" i pyzate policzki
reklama
estragon wow gratulacje, piszesz, ze nie specjalnie się trzymałaś tej diety, czyli co konkretnie jadałaś?
daj taki jadłospis np na 3 dni..
teraz, to może byś musiała trochę ćwiczyć, smarowac kremami, aby coś lepiej było... hmmm
Julita a Ty nie przesadzaj!!!!
chyba pyzatych policzków nie widziałaś!
ty dziewczyno strasznie się odżywiasz!
praktycznie nic nie jesz i wiecznie narzekasz na swoją wagę i wygląd..
daj taki jadłospis np na 3 dni..
teraz, to może byś musiała trochę ćwiczyć, smarowac kremami, aby coś lepiej było... hmmm
Julita a Ty nie przesadzaj!!!!
chyba pyzatych policzków nie widziałaś!
ty dziewczyno strasznie się odżywiasz!
praktycznie nic nie jesz i wiecznie narzekasz na swoją wagę i wygląd..
Podziel się: