reklama
strega
Fanka BB :)
ważę już 56,5 kg)) ale ciiiii, żeby nie zapeszyc
super... gratuluje..czyli ile kg poszlo sobie? ja sobie powiedzialam od 1 kwietnia dieta..ale tak w piatek..bez sensu...diete zaczyna sie w poniedzialek heheh
malina29
Mama debiutująca
estragon - fajniutko, gratuluję!!!!ważę już 56,5 kg)) ale ciiiii, żeby nie zapeszyc
ja już osiągnęłam swój cel:-) 52 kg i teraz stabilizuję na Dukanie (jeszcze miesiąc) i wreszcie dobrze się czuję w swoim ciele. Od przyszłego tygodnia ruszam jeszcze z vacu bo chcę pozbyć się brzuszka, mam nadzieję, ze mi pomoże.
A na ile zabiegów się zdecydowałaś na vacu???
malina29
Mama debiutująca
ja miałam wczoraj iść ale olśniło mnie, że podczas @ nie można przecież no i doopa...na razie mam 10 wykupionych, zobaczymy czy będzie już jakiś efekt po 10 czy trzeba będzie dokupic. Podobno u jednych polepsza się już po 10 a u innych trzeba nawet 30. Dzisiaj idę na 14.
ale ruszam next week - nastawiam się właśnie na 20-30 wizyt
estragon
mamusia synusia:P
spacer/bieg na bieżni w podciśnieniu (podobno odchudza i redukuje cellulit)
Vacu Well - Kraków, Vacu Fit Kraków Ruczaj, Vacu Line, Body Space Kraków, Odchudzanie Kraków, żelazko antycellulitowe, Rollen masaż, Rolletic
Vacu Well - Kraków, Vacu Fit Kraków Ruczaj, Vacu Line, Body Space Kraków, Odchudzanie Kraków, żelazko antycellulitowe, Rollen masaż, Rolletic
reklama
strega
Fanka BB :)
spacer/bieg na bieżni w podciśnieniu (podobno odchudza i redukuje cellulit)
ale fajne...no i pomyslec ze mialabym pod domem hehehe bo ma mieszkanie na borkowskiej wlasnie...no ale coz jestem gdzie indziej
Podziel się: