reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

nasze brzuszki i kilogramy

reklama
straciłam 5,5 kg w 4 tygodnie:)
jeszcze miesiąc II fazy i zobaczymy jaki będzie efekt końcowy
prawdę mówiąc nawet nie spodziewałam się, że tak szybko i łatwo mi pójdzie, mimo paru grzeszków, pt caffe latte czy sałatka z fetą:)

ważę już 56,5 kg:))) ale ciiiii, żeby nie zapeszyc:p
estragon - fajniutko, gratuluję!!!!

ja już osiągnęłam swój cel:-) 52 kg i teraz stabilizuję na Dukanie (jeszcze miesiąc) i wreszcie dobrze się czuję w swoim ciele. Od przyszłego tygodnia ruszam jeszcze z vacu bo chcę pozbyć się brzuszka, mam nadzieję, ze mi pomoże.

A na ile zabiegów się zdecydowałaś na vacu???

na razie mam 10 wykupionych, zobaczymy czy będzie już jakiś efekt po 10 czy trzeba będzie dokupic. Podobno u jednych polepsza się już po 10 a u innych trzeba nawet 30. Dzisiaj idę na 14.

na razie mam 10 wykupionych, zobaczymy czy będzie już jakiś efekt po 10 czy trzeba będzie dokupic. Podobno u jednych polepsza się już po 10 a u innych trzeba nawet 30. Dzisiaj idę na 14.
ja miałam wczoraj iść ale olśniło mnie, że podczas @ nie można przecież no i doopa...
ale ruszam next week - nastawiam się właśnie na 20-30 wizyt

reklama
Do góry