reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

nasze brzuszki i kilogramy

oooo wiolan a co to za zielona kawa???

powiedzcie czy jak karmie jeszcze Maję to mogę pić zieloną herbatę???

reklama
Malina, jak przetrwałaś pierwszy dzień na Dukanie?? Ja byłam teorwtycznie świetnie przygotowana: serki wiejskie chude, grillowana pierś kurczaka, sos czosnkowy do niej... i co, i rota:-/ Ale i tak schudłam prawie 1 kg:-D

julita: zielonej kawy nie można pić przy karmieniu piersią.. a zieloną herbatkę bym sobie jeszcze odpuściła na twoim miejscu... lepiej moim zdaniem wielkie ilości wody pić...

Malina, jak przetrwałaś pierwszy dzień na Dukanie?? Ja byłam teorwtycznie świetnie przygotowana: serki wiejskie chude, grillowana pierś kurczaka, sos czosnkowy do niej... i co, i rota:-/ Ale i tak schudłam prawie 1 kg:-D
a jakoś przetrwałam, ale tez miałam problemy żołądkowe (ciągną się od ubiegłego tygodnia)... jadłam tylko nabiał bo nie przygotowałam nic innego i było kiepsko :-(
ale wczoraj wieczorem zrobiłam sałatke z kurczaka, która wzięłam dziś do pracy, na śniadanie wzięłam twarożek z tuńczykiem i jest już lepiej...tzn. jest nadzieja, że jakoś wytrzymam na Dukanie
a dziś wybieram się po pracy zakupić formy do pieczenia chleba i bułeczek do ikei, więc od jutra mam nadzieję zacznę jeść jeszcze to

a Ty się kuruj, oby szybko minęła ta jelitówka:-)

julita: zielonej kawy nie można pić przy karmieniu piersią.. a zieloną herbatkę bym sobie jeszcze odpuściła na twoim miejscu... lepiej moim zdaniem wielkie ilości wody pić...
wiolan - właśnie zastanawiam się czy nie włączyć tej zielonej kawy do mojego Dukana, a jak w smaku???

wiolan - właśnie zastanawiam się czy nie włączyć tej zielonej kawy do mojego Dukana, a jak w smaku???

smakuje jak lekko rozwodnione cappucino.... nawet bardzo fajna w smaku... tyle że po niej mniej się je.. zwyczajnie jakoś się mniej chce, tyle że tutaj i chyba jak i w dukanie ważne tez są witaminy...

reklama
Do góry