reklama
Alis ja odwrotnie , wole z czegoś zrezygnować niz ćwiczyć
Jeśli się z czegoś rezygnuje to niestety najczęściej prędzej czy później się do tego wraca a wtedy o efekt jojo najłatwiej. Natomiast jak już się wyrobi przyzwyczajenie do ćwiczenia to potem to przychodzi naturalnie a ćwiczenie sprawia przyjemność Fakt początki są bardzo ciężkie zwłaszcza jak się nie lubi ćwiczyć
A ja nie wiem czy to od tych brzuszków, może coś źle robię, ale wczoraj zaczął mnie boleć kręgosłup na odcinku lędźwiowym a dziś boli jeszcze bardziej:-( Nie wiem czy to od noszenia dziecka bo histerie ostatnio tylko noszenie uspokaja czy od tego że może źle ćwiczę?...
N
nataliak
Gość
nie mam wagi ale mam lustro i licze na to ze tak jak zawsze uda mi sie schudnac bez diety i cwiczen
estragon
mamusia synusia:P
Za to wiele wpisów jest demotywujących, prym wiedzie Estragon ;P
ja nie demotywuje ja w ten sposób leczę kompleksy, bo lada moment wy będziecie szczupłe, a ja nadal będę wyglądała jakbym w ciąży była
z drugiej strony jeśli chciałabym się odchudzac, to chocby ktoś pisał, np że i tak mi się nie uda, to latałoby mi to koło dooopy i robiłabym swoje;-)
nie mam wagi ale mam lustro i licze na to ze tak jak zawsze uda mi sie schudnac bez diety i cwiczen
skoro karmisz mniej piersią, to może ci się uda. kciuki.
ja teraz chodzę po tych górkach i góreczkach więc mam nadzieję, ze coś tam mi spadnie tych kg :-)
próbowałam robić te ćwiczenia a6w. 1 dzień całkiem ok, a wczoraj jakaś masakra, kośc ogonowa mnie tak boli, że szok, a brzuch nie bolitylko boli tak wyżej pod samymi żebrami, więc daruję sobie ćwiczenia na jakiś czas
Szczęściara:-)nie mam wagi ale mam lustro i licze na to ze tak jak zawsze uda mi sie schudnac bez diety i cwiczen
Dziewczyny, a co mi poradzicie na te bolące plecy? Spróbowałam ćwiczyć to zawyłam z bólu:-(
estragon
mamusia synusia:P
masaż, tylko profesjonalny...Szczęściara:-)
Dziewczyny, a co mi poradzicie na te bolące plecy? Spróbowałam ćwiczyć to zawyłam z bólu:-(
reklama
ja nie demotywuje ja w ten sposób leczę kompleksy, bo lada moment wy będziecie szczupłe, a ja nadal będę wyglądała jakbym w ciąży była
z drugiej strony jeśli chciałabym się odchudzac, to chocby ktoś pisał, np że i tak mi się nie uda, to latałoby mi to koło dooopy i robiłabym swoje;-)
Estragon ja żartowałam Po prostu zauważyłam jaki dysonans tu zachodzi, że niektóre dziewczyny się katują tymi dietami Dukana czy innymi oraz ćwiczeniami a Ty piszesz że dziś zjadłaś lody, ciasta czy inne słodycze
Mi takie gadanie również nie przeszkadza ale jak ktoś trzyma dietę to może to być mało pomocne
Podziel się: