reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

nasze brzuszki i kilogramy

reklama
Alis ja odwrotnie , wole z czegoś zrezygnować niz ćwiczyć :)

Jeśli się z czegoś rezygnuje to niestety najczęściej prędzej czy później się do tego wraca a wtedy o efekt jojo najłatwiej. Natomiast jak już się wyrobi przyzwyczajenie do ćwiczenia to potem to przychodzi naturalnie a ćwiczenie sprawia przyjemność :) Fakt początki są bardzo ciężkie zwłaszcza jak się nie lubi ćwiczyć :)

A ja nie wiem czy to od tych brzuszków, może coś źle robię, ale wczoraj zaczął mnie boleć kręgosłup na odcinku lędźwiowym a dziś boli jeszcze bardziej:-( Nie wiem czy to od noszenia dziecka bo histerie ostatnio tylko noszenie uspokaja czy od tego że może źle ćwiczę?...

Za to wiele wpisów jest demotywujących, prym wiedzie Estragon ;P

ja nie demotywuje:-p ja w ten sposób leczę kompleksy:-p, bo lada moment wy będziecie szczupłe, a ja nadal będę wyglądała jakbym w ciąży była:-D

z drugiej strony jeśli chciałabym się odchudzac, to chocby ktoś pisał, np że i tak mi się nie uda, to latałoby mi to koło dooopy i robiłabym swoje;-)

nie mam wagi ale mam lustro ;) i licze na to ze tak jak zawsze uda mi sie schudnac bez diety i cwiczen ;)

skoro karmisz mniej piersią, to może ci się uda. kciuki.
ja teraz chodzę po tych górkach i góreczkach więc mam nadzieję, ze coś tam mi spadnie tych kg :-)
próbowałam robić te ćwiczenia a6w. 1 dzień całkiem ok, a wczoraj jakaś masakra, kośc ogonowa mnie tak boli, że szok, a brzuch nie bolitylko boli tak wyżej pod samymi żebrami, więc daruję sobie ćwiczenia na jakiś czas

reklama
ja nie demotywuje:-p ja w ten sposób leczę kompleksy:-p, bo lada moment wy będziecie szczupłe, a ja nadal będę wyglądała jakbym w ciąży była:-D

z drugiej strony jeśli chciałabym się odchudzac, to chocby ktoś pisał, np że i tak mi się nie uda, to latałoby mi to koło dooopy i robiłabym swoje;-)

Estragon ja żartowałam :) Po prostu zauważyłam jaki dysonans tu zachodzi, że niektóre dziewczyny się katują tymi dietami Dukana czy innymi oraz ćwiczeniami a Ty piszesz że dziś zjadłaś lody, ciasta czy inne słodycze :)
Mi takie gadanie również nie przeszkadza ale jak ktoś trzyma dietę to może to być mało pomocne ;)

Do góry