reklama
Wonka uk
Fanka BB :)
tak tu czytam o tych kilogramach,ze az postanowilam sie zwazyc
no ale,ze po drodze do wagi blizej mi bylo do kuchni to wstapilam po kawalek ciasta
no i juz sie nie waze lepiej:-(
po co sobie na noc humor psuc,jutro sie pomysli o diecie ;-)
no ale,ze po drodze do wagi blizej mi bylo do kuchni to wstapilam po kawalek ciasta
no i juz sie nie waze lepiej:-(
po co sobie na noc humor psuc,jutro sie pomysli o diecie ;-)
Alis dieta Dukana nie jest taka zła, bo możesz jeść ile chcesz, ale oprócz zakazanych rzeczy ;-)
U mnie po miesiącu diety -6 kg (pewnie by było więcej, jakbym się bardziej pilnowała ), no i nareszcie wchodzę w spodnie sprzed ciąży . Zostało mi 5 kg z ciąży, no i przynajmniej 5 jeszcze do zrzucenia oprócz tego
Ja nie mówię, że jest zła Ale dieta to dieta, jakby nie było nie da się jeść wszystkiego i chudnąć z czegoś trzeba zrezygnować, dlatego ja rezygnuję z diet i wolę ćwiczyć
Zresztą ja w ciąży przytyłam "tylko" 8 kg które zrzuciłam samoistnie zaraz po porodzie, jedynie co mi przeszkadza u mnie to, to że miałam mięśnie brzucha a teraz mam niestety sflaczały brzuch. Natomiast ważę obecnie tyle samo co przed ciążą także nie jest źle Zresztą ja uważam że waga nie jest najważniejsza, ważne jak się przy tej wadze wygląda, bo co innego mieć tłuszcz a co innego mięśnie a waga może być taka sama i w jednym i w drugim przypadku
N
nataliak
Gość
dokladnie, waga nie jest naistotniejsza. swoja moglabym przebolec, problemem sa tylko biodra i miednica ktore jeszcze sie nie zeszly. mam nadzieje ze to sie zmieni...
dokladnie, waga nie jest naistotniejsza. swoja moglabym przebolec, problemem sa tylko biodra i miednica ktore jeszcze sie nie zeszly. mam nadzieje ze to sie zmieni...
podpisuję się pod tym ,no i dodam jeszcze brzuch sflaczały, obwisły bleeeeee
N
nataliak
Gość
o brzuchu nawet nie wspominam najgorzej wyglada jak chuste zawiaze ;P
wiolan
PODWÓJNA MAMA
o brzuchu nawet nie wspominam najgorzej wyglada jak chuste zawiaze ;P
u mnie to samo.. o ile ciuchami mozna duzo skorygowac, to jak chuste zawiaze to wyglada masakrycznie...
reklama
A ja ogłaszam wszem i wobec ze wczoraj zalozylam spodnie za czasow panieńskich czyli sprzed 1 ciazy!!!!!!!! jupiiiiiiiiii:-)
super
Podziel się: